Een wakend oog en helpende hand voor uw ICT

het uitbesteden van uw ICT beheer

De complexiteit en afhankelijkheid van ICT maken een goed onderhouden ICT-landschap voor veel organisaties een noodzaak. Hiervoor is vaak continue beschikbaarheid van specialistische kennis en ervaring nodig, die niet altijd direct binnen de eigen organisatie voorhanden is. Als de continuïteit van uw bedrijf of kantoor afhankelijk is van uw ICT, is het verstandig om het beheer en onderhoud hiervan uit te besteden aan de specialisten van ICT Concept.

Problemen vroegtijdig gesignaleerd en opgelost

Met onze IT beheer diensten (Remote Monitoring & Management) is al het onderhoud en de ondersteuning van onder andere uw werkplekken, servers, netwerk en andere ICT oplossingen, geregeld.

Uw ICT omgeving wordt 24x7 op afstand bewaakt door onze Servicedesk. Zij signaleren problemen en lossen deze vaak al op voordat u er last van heeft. Indien nodig kan er een specialist ter plaatse komen, mocht het probleem niet op afstand opgelost kunnen worden.

Waarde voor ICT security, AVG, audits en incidenten

Door het beheer van uw ICT uit te besteden, kunnen wij uw organisatie ondersteunen bij een aantal belangrijke aspecten op het gebied van informatieveiligheid. Zo biedt onze dienstverlening een volledig inzicht in de actuele status van de gemonitorde apparaten op het gebied van endpoint security, encryptie, back-up, updates en technische problemen.

De status van de automatisering is met behulp van rapportages op ieder gewenst moment inzichtelijk. In het geval van verlies van een apparaat, kan met behulp van rapportages aan instanties zoals verzekeraars, politie of de Autoriteit Persoonsgegevens worden aangetoond wat de status was van het apparaat. Mede door het geautomatiseerde patchmanagement weet u ook zeker dat uw apparaten altijd up-to-date en daarmee veilig zijn.

Al het onderhoud geregeld voor een vast bedrag per maand

U regelt met onze dienstverlening uw volledige IT beheer voor een vast bedrag per maand. We leggen in heldere SLA’s (Service Level Agreement) vast welke ondersteuning en responsetijden uw organisatie nodig heeft. In onze dienstverlening is behalve het incidentmanagement, signalering en periodieke rapportages, ook alle arbeid inbegrepen in het maandbedrag*.

Is dat nog niet voldoende voor uw organisatie en wilt u ook alle hardware inbegrepen hebben in de dienstverlening? Dan adviseren wij u om te kijken naar ons Cloud Pack, Connectivity Pack, Workplace Pack, Printer Pack en Security Pack.

Meer weten over het uitbesteden van uw IT beheer?

RMM brochure

Download de brochure over onze Remote Monitoring en Management services en neem contact met ons op voor een kennismaking. Onze Business Advisors geven u graag een passend advies.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82

*Indien gewenst kan arbeid ook op nacalculatie worden uitgevoerd.

Vragen over het uitbesteden van uw ICT beheer?
Neem contact op met Edmond Uijl voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek