Veilig en eenvoudig bestanden uitwisselen

Enterprise Drive

Is uw volledige ICT infrastructuur goed beveiligd, maar deelt u toch bestanden via diensten als Google Drive, WeTransfer of Dropbox? Voor ieder bestand dat u deelt dient u zich af te vragen of het niet verstandiger is om dit via een versleutelde oplossing te doen. Met Enterprise Drive kiest u voor een veilige totaaloplossing.

Download de leaflet van Enterprise Drive

Installeer Enterprise Drive

  • Eenvoudig, maar vooral veilig bestanden delen
  • Single-user en multi-user oplossing
  • Geschikt voor Windows en Mac computers en mobiele apparaten (iOS en Android)
  • Veilig raadplegen en bewerken van bestanden onderweg

Over Enterprise Drive

Grootste prioriteit bij delen van bestanden is de beveiliging van vertrouwelijke informatie. Dat vormt meteen ook de grootste kracht van Enterprise Drive. End-to-end encryptie is het toverwoord. Dit betekent dat alle informatie die de pc, laptop, tablet of smartphone verlaat, automatisch wordt versleuteld. Anders dan bij Dropbox en Google Drive is het volledige traject afgeschermd. De beveiliging van Enterprise Drive is gecertificeerd conform Seal of Privacy.

Alleen u heeft volledig beheer over de encryptiesleutels. Zelfs wij, als beheerder van het netwerk waarover uw bestanden worden uitgewisseld, hebben geen toegang tot uw bestanden (zero knowledge). Dit in tegenstelling tot de meeste andere vergelijkbare producten. Breken onverlaten in? Dan zien ze alleen enen en nullen. Dat zorgt ervoor dat alleen u bepaalt wie toegang heeft.

  • Gecertificeerde end-to-end encryptie.
  • Automatische synchronisatie van uw bestanden.
  • Samenwerken met uw relaties. U bepaalt wie toegang heeft tot uw bestanden.
  • Audit informatie (tijdlijn van alle wijzigingen). U kunt wijzigingen ongedaan maken.
  • Veilig raadplegen en bewerken van bestanden onderweg

Licentie

Wilt u zelf veilig en eenvoudig bestanden uitwisselen met uw relaties? Dan heeft u een licentie nodig. Neemt u hiervoor contact op met onze afdeling verkoop, telefonisch bereikbaar op nummer 088 002 84 82 en per e-mail op adres sales@ict-concept.nl.

Heeft u een licentie en wilt u deze uitbreiden? Neem ook dan contact op met onze afdeling verkoop.

Vragen over Enterprise Drive?
Neem contact op met Lucas Filott voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek