Websites, applicaties en online services

Hosting

Voor een goede online bereikbaarheid van uw diensten is veilige en betrouwbare hosting van onmiskenbaar belang. Uw website, online applicatie en andere diensten hebben een stabiel platform nodig dat eenvoudig mee verandert met uw behoeften. Het hostingplatform van ICT Concept is gebouwd om een breed palet aan online diensten en ICT-infrastructuur onderdelen te kunnen hosten, op zo’n manier dat u zich enkel nog over de inhoud hoeft te bekommeren. Wij verzorgen de infrastructuur, de veilige toegang en de rest. 

Webhosting 

Voor de meeste organisaties is de website het belangrijkste communicatiemiddel dat ze bezitten. Het is de manier om in contact te staan met bestaande en nieuwe klanten, en potentiële nieuwe medewerkers. Stabiele en snelle toegang kan dan het verschil maken tussen een fijne en een frustrerende ervaring met uw organisatie.

Traag ladende pagina’s of onverklaarbare foutmeldingen door fout geconfigureerde servers zijn de doodsteek voor iedere online organisatie. En voor bedrijven in de e-commerce, die via hun webshop ook commercieel afhankelijk zijn van een goed werkende website, kan een technisch probleem met de website, hoe kort dan ook, het verschil maken tussen winst of verlies.

Daarom heeft ICT Concept haar platform gebouwd op basis van de drie pijlers: veiligheid, snelheid en flexibiliteit. Veiligheid zodat u in vertrouwen zaken kunt doen, snelheid om uw bezoekers de beste ervaring te bieden en flexibiliteit om mee te kunnen groeien met het succes van uw organisatie. Behalve de hosting, kunt u ook uw domeinnaam, e-mail, SSL-certificaten en andere benodigde ondersteunende diensten door ons laten verzorgen.

Applicatiehosting 

Goede bedrijfssoftware is het hart van iedere organisatie. Deze software dient 24x7 beschikbaar te zijn en medewerkers willen ongeacht hun locatie overal op de locatie kunnen inloggen. Voor zowel moderne webbased applicaties, als serverbased applicaties biedt ICT Concept diverse hostingoplossingen.

Omdat veel software nog geen volwaardige webtoegang heeft, biedt ICT Concept ook de mogelijkheid om serverbased applicaties te hosten en via het web toegankelijk te maken. De applicatie en benodigde databases worden gehost op ons beveiligde platform en gebruikers kunnen ongeacht tijd of locatie inloggen op deze online omgeving om toegang te verkrijgen tot de applicatie. Wij verzorgen de technische infrastructuur om dit alles zo veilig mogelijk te maken. 

Andere hosting oplossingen 

ICT Concept kan u helpen met nagenoeg ieder type hosting vraagstuk. Wij beschikken over een brede selectie aan hosting oplossingen, variërend van losse services zoals e-mail tot complete server- en databaseparken. Dus of u nu een website, een applicatie of een volledige serveromgeving wilt laten hosten zonder omkijken naar de techniek, ICT Concept zorgt dat alles wordt geregeld. 

Wilt u meer weten over het laten hosten van uw website, applicatie of ICT-infrastructuur? Wij geven u graag een passend advies. Neem contact op via de website, of bel 088 002 84 82. 

Vragen over hosting?
Neem contact op met Lucas Filott voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek