Het hart van de zaak

Automatisering & Software

ICT Concept biedt diverse complete Packs, zoals het Connectivity Pack, Workplace Pack en Cloud Pack. Liever losse automatiseringsoplossingen? Dat is uiteraard geen enkel probleem!

U kunt bij ons terecht voor onder andere hardware, IT beveiliging en licenties.

Totaalleverancier voor hardware en beheer

ICT Concept levert complete hardware oplossingen voor uw bedrijf. Van computers en smartphones tot printers en servers. Eén aanspreekpunt voor uw complete werkplek IT, dat scheelt.

Multifunctionele print apparatuur

Onmisbare hardware binnen elk kantoor is de multifunctionele print apparatuur. U wilt zonder gedoe kunnen printen, faxen, scannen en kopiëren, ICT Concept zorgt daarvoor. U kunt kiezen voor aanschaf of lease. ICT Concept zorgt ook direct voor inzicht in uw documentstromen!

IT Beveiliging

Als geen ander kennen wij de impact van veiligheid op uw praktijk. U wilt uw bedrijfsgegevens beschermen maar niet de gewenste flexibiliteit verliezen. De beveiligingssystemen van ICT Concept zorgen hiervoor. De Remote back-up systemen geven de zekerheid dat u, indien gewenst, altijd snel kunt terugvallen op een recente back-up. Dat is een veilig gevoel.

Wilt u alle risico’s in kaart hebben? Dan is het mogelijk een risicoanalyse te laten uitvoeren door ICT Concept. Er wordt een inschatting gemaakt van de grootte van de risico’s, de waarschijnlijkheid en de impact op uw bedrijf. Ook als u geen klant bent is het mogelijk om de professionals van ICT Concept in te schakelen voor een onafhankelijke risicoanalyse.

Licenties

Onvoldoende licentiebeheer kan zorgen voor de nodige risico’s binnen een organisatie. ICT Concept neemt dit beheer graag van u over. U mag er dan vanuit gaan dat alle licenties up to date zijn en uw applicaties foutloos functioneren. U kunt zonder zorgen verder werken. 

Vragen over automatisering & software?
Neem contact op met Edmond Uijl voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek