In de Cloud voor een vast bedrag per maand

Cloud Pack

Om werken in de Cloud compleet, overzichtelijk en veilig te maken, kiest u voor het Cloud Pack. Binnen het Cloud Pack bieden wij u vijf pakketten, zodat u voor u en uw medewerkers de voor uw situatie geschikte Cloud omgeving kiest.

Het Cloud Pack maakt werken in de Cloud overzichtelijk. U betaalt voor alle varianten steeds een vast bedrag per gebruiker per maand, u heeft de mogelijkheid om maandelijks de gebruikersaantallen aan te passen en u bent verzekerd van de meest actuele beveiliging en updates.

Download de Cloud Pack brochure

Het Cloud Pack biedt u een belangrijke zekerheden:

  • Vaste kosten per gebruiker per maand;
  • De flexibiliteit van maandelijks aanpassen van gebruikersaantallen;
  • Geen “cafetariamodel” met ingewikkelde prijsstructuren;
  • De modernste hardware in ultraveilige datacentra in Nederland;
  • Verzekerd van de meest actuele beveiliging;
  • Online cybersecurity awareness trainingen voor uw medewerkers.

U profiteert van de voordelen van het Cloud Pack direct ná de migratie werkzaamheden. De werkzaamheden rondom de migratie (ook van vakspecifieke software) is hierbij uiteraard niet inbegrepen.

Beheer op afstand, een veilig gevoel

Dankzij de dienstverlening van ICT Concept heeft u de zekerheid van 24 uur per dag, 7 dagen per week, waakzame ogen die uw automatisering in de gaten houden en op afstand ingrijpen als dat nodig is. Daardoor worden problemen die uw continuïteit ondermijnen vaak al voorkomen voordat ze door u opgemerkt worden. Door het Remote Monitoring en Management Team worden uw servers, werkplekken en applicaties constant gemonitord en worden bijvoorbeeld security updates uitgevoerd of mogelijke risico’s voor uw bedrijfsvoering geïdentificeerd.

U ontvangt op basis van een overeengekomen SLA (Service Level Agreement) periodiek rapportages over de staat van uw IT, bespreken we welke zaken wij voor u gaan aanpakken en welke mogelijke verbeterpunten er voor de lange termijn zijn. Zo heeft u niet alleen de zekerheid van een veilige, altijd beschikbare kantoorautomatisering, maar is ook voor de lange termijn uw systeembeheer in goede handen zonder dat u hier zelf extra mensen voor in dienst hoeft te nemen. Uw eigen IT-manager of systeembeheerders kunnen zich zo richten op waar ze goed in zijn: collega’s helpen, innovaties doorvoeren en uw organisatie helpen de bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Overal toegang vanaf ieder apparaat

U kunt inloggen op uw cloud werkplek vanaf ieder apparaat met een interverbinding. Voor alle bekende besturingssystemen van vaste en mobiele werkplekken is de SSLRDP App beschikbaar. Hiermee logt u middels onze twee factor authenticatie in vanaf iedere locatie met dezelfde beveiliging als wanneer u inlogt vanaf kantoor. Zo hebben bijvoorbeeld thuiswerkers of collega's die veel onderweg zijn altijd toegang tot hun gegevens en applicaties.

Meer over de SSLRDP App

CloudPortal: Self Service portaal voor de cloud

Gebruikers van het ICT Concept cloud platform krijgen toegang tot een eigen Self Service portaal voor hun cloud omgeving: het ICT Concept CloudPortal. Via het CloudPortal krijgt u meer inzicht in uw cloud omgeving. Hiermee kunt u zelf snel een aantal eenvoudige beheertaken zoals een wachtwoord reset doen, zonder tussenkomst van onze Servicedesk. Ook biedt het CloudPortal een aantal handige rapportages en inzage in auditlogs.

Meer informatie over het CloudPortal


Veilige toegang met twee factor authenticatie

Toegang tot uw cloud platform is standaard beveiligd via onze gebruiksvriendelijke twee factor authenticatie. Uw medewerkers hoeven alleen maar onze gratis SSLRDP Authenticator app te installeren op hun smartphone. Deze extra beveilingslaag dient om naast een gebruikersnaam en wachtwoord, middels een tweede apparaat de toegang tot het platform te bevestigen.

Meer weten over onze twee factor authenticatie app

SCC: Continuïteit gewaarborgd

ICT Concept is een betrouwbare en financieel gezonde dienstverlener, toch nemen wij voor u liever het zekere voor het onzekere.Middels de Escrow Stichting Continuïteit Cloudplatform is de continuïteit van het platform gewaarborgd. De stichting zorgt er voor dat aangeslotene nog tenminste 3 maanden toegang behouden tot het platform om een veilige migratie naar een nieuwe dienstverlener te maken, mocht ICT Concept niet meer in staat zijn u verder te helpen.

Meer informatie over SCC

Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden van Cloud Pack voor uw kantoor? Belt u ons vandaag nog.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82

Vragen over het Cloud Pack?
Neem contact op met Aart van Malenstein voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek