Het contact met de Rechtspraak goed geregeld

Veilig Mailen - Aangetekend Mailen

Gemakkelijk beveiligd & rechtsgeldig uw documenten versturen

Juridische documenten, betalingsherinneringen, verkoop- en arbeidscontracten, medische dossiers, hypotheekaktes of andere documenten waarvan u zeker wilt weten dat ze zijn aangeboden en aangekomen bij de geadresseerde. Elke organisatie heeft ermee te maken. Bovendien worstelt iedereen vandaag de dag met privacygevoelige informatie waarvan u niet wilt dat die – letterlijk of figuurlijk – op straat komt te liggen. Aangetekend Mailen biedt de zekerheid en rechtsgeldigheid van aangetekende post, met het gemak van e-mail. Aangetekend Mailen is eIDAS gecertificeerd en NTA7516 interoperabel, wat betekent dat de dienst ook geschikt is voor het aanleveren en ontvangen van berichten en processtukken bij de rechtbank.

Eenvoudig in gebruik

Het versturen van aangetekende e-mails is heel eenvoudig. Weg met de additionele, lastige, Mijn-omgevingen. Aangetekend Mailen is heel eenvoudig te integreren binnen de systemen van jouw organisatie en kent een minimale IT-impact. Met de integratie in o.a. Outlook kunnen de gebruikers ongeacht tijdstip en locatie een Aangetekend Mailen versturen alsof het een gewone e-mail is. Behalve de integratie in het mailprogramma, kan Aangetekend Mailen ook worden geïntegreerd in een workflow van bijvoorbeeld een DMS of Praktijk Management Systeem, zodat documenten volledig geautomatiseerd kunnen worden verzonden en afgehandeld. Hiermee kan een proces van dagen worden ingekort naar slechts een paar uur.

eIDAS gecertificeerd en NTA7516 interoperabel

Aangetekend B.V. is het enige Nederlandse bedrijf dat de Europees gekwalificeerde vertrouwensdienst voor ERDS (Electronic Registered Delivery Service - dienst voor elektronisch aangetekende bezorging) levert. Met de inzet van Aangetekend Mailen wordt de inhoud van het document geborgd, is absoluut duidelijk wie de afzender is en wie de ontvanger en wordt elke fase van het verzend- en ontvangstproces vastgelegd. Bij de gekwalificeerde versie wordt de authenticiteit van zowel de verzender als de ontvanger zorgvuldig gecontroleerd.

Als gekwalificeerde vertrouwensdienstverlener (Qualified Trust Service Provider) heeft Aangetekend B.V. met de diensten Aangetekend Mailen en Aangetekend Mailen Plus in ieder Europees land dezelfde status als lokale postbedrijven.


Meer weten over Aangetekend Mailen

Lees hier onze privacyverklaring

Vragen over Aangetekend Mailen?
Neem contact op met Lucas Filott voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek