Vergaderen, bellen en samenwerken geregeld

Communication Pack

In moderne organisaties is het belangrijk dat u, ongeacht waar u bent of achter welk apparaat u zit, altijd bereikbaar bent. En wilt u even onbereikbaar zijn? Dan is dat ook goed, maar dan wilt u wel dat anderen namens uw kantoor bereikbaar zijn. Ook voor het onderlinge contact zijn goede software, video en audio faciliteiten van groot belang. Een heldere verbinding met uw cliënt, de rechtbank of andere relatie is cruciaal om uw werk te kunnen doen. Het Communication Pack biedt alles wat u nodig heeft om (online) te vergaderen, te bellen en samen te werken.

Vijf redenen om het Communication Pack te kiezen

Optimaal vergaderen

De moderne vergadering vindt allang niet meer enkel in de boardroom plaats. Elke ruimte of werkplek kan door de snelle opmars van online vergadertechnologie fungeren als vergaderlocatie. Uw vergaderzalen dienen geschikt gemaakt te worden voor zogenaamde hybride meetings; vergaderingen waarbij zowel online deelnemers als fysieke deelnemers samen aan dezelfde meeting deelnemen.

ICT Concept zorgt voor de inrichting van deze ruimtes met grote (aanraakgevoelige) schermen, haarscherpe camera’s en geluidssystemen zodat iedereen goed te zien en te horen is, en eenvoudige bedieningsoplossingen zodat ook niet technische collega’s eenvoudig hun meetings kunnen organiseren. Behalve vaste installaties in uw vergaderzalen, kunnen we ook mobiele of verrijdbare oplossingen maken zodat u van elke ruimte in uw kantoor in een handomdraai een hoogwaardige digitale vergaderzaal maakt.

Daarnaast wilt u ook op uw (thuis)werkplek zonder gedoe kunnen overleggen. Goed beeld en geluid zijn daarvoor onmisbaar. Daarom regelt ICT Concept voor elke gebruiker de juiste camera’s en headsets en zorgen we ervoor datde werkplek perfect ingericht is om online te kunnen vergaderen met collega’s, cliënten en andere relaties.

VOIP Telefonie

Telefonie blijft een onmisbaar element in het contact met uw relaties. Een goede bereikbaarheid van kantoor en een eenvoudig telefoniesysteem zorgen ervoor dat zowel uw medewerkers als uw relaties een prettige gebruikerservaring hebben in het onderhouden van hun contacten. In het Communication Pack kunt u ook uw telefonie laten regelen, waarbij wij u adviseren over een optimale bereikbaarheid van uw kantoor. Gebruikers kunnen vervolgens via ieder apparaat (bureautoestel, smartphone, computer, softphone) bellen, gebeld worden, zien welke collega’s er beschikbaar zijn en eenvoudig doorverbinden.

Door een slimme inrichting zorgen we er met een goed nummerplan voor dat u nooit meer een telefoontje hoeft te missen. Wist u bovendien dat voor veel bekende juridische software er handige telefonie integraties beschikbaar zijn zodat u automatisch kunt tijdschrijven en bellende cliënten sneller kunt herkennen?

Wat zit er in het Communication Pack?

Kies het best passende type Pack voor uw kantoor:

Kies zelf uw gewenste serviceniveau

U kent uw organisatie en de behoefte aan ondersteuning het beste. Daarom biedt ICT Concept een drietal opties qua serviceniveau waarbij u zelf kunt kiezen welk niveau het beste bij uw organisatie past.

Het ICT Concept Communication Pack: Alles voor elkaar

Met het Communication Pack is alles op het gebied van communicatie geregeld:

  • Alles voor (online) vergaderen, bellen en samenwerken geregeld voor een vast bedrag per maand.
  • Inclusief abonnement op noodzakelijke beveiligingsupdates.
  • Kraakhelder geluid en goede bereikbaarheid via VOIP telefonie.
  • Nederlandse Servicedesk voor ondersteuning.
  • Uw vergaderzalen helemaal naar wens ingericht om online en fysiek te vergaderen.
  • Niet enkel voor vergaderzalen, maar ook voor uw (thuis)werkplekken.
Vragen over het Communication Pack?
Neem contact op met Erwin van Wilpe voor een persoonlijk advies- en kennismakingsgesprek