Fors besparen op printkosten

Multifunctionele print apparatuur

ICT Concept zorgt ervoor dat alles voor elkaar is. Dus ontzorgen wij u ook op het gebied van printen, faxen, scannen en kopiëren. Daarin zijn we inmiddels zeer bedreven geworden door onze ruime ervaring. 

Direct contact

Bel: 088 002 84 82

Inzicht in uw documentenstroom

Veel juridische kantoren gebruiken relatief kleine printers voor grote afdruktaken of maken grote aantallen kleurenprints op eenvoudige kleine kleurenprinters. Daarnaast wordt dagelijks gescand, gekopieerd en gefaxt. Al deze apparaten genereren enorme aantallen afdrukken. ICT Concept brengt uw documentstromen in kaart en zorgt voor (kostenbesparende) oplossingen.

Mogelijkheden

  • Door de inzet van de juiste multifunctionele apparatuur kunt u uw documentstromen efficiënter inrichten en afstemmen op uw bedrijfsprocessen;
  • ICT Concept kan u eenvoudig voorrekenen wat u kunt besparen op printkosten;
  • Met de juiste multifunctionele printers verhoogt u de efficiency op kantoor en tevens de productiviteit van uw medewerkers.

Middels professionele inventarisatiesoftware kunnen wij uw huidige printergebruik en afdrukstromen volledig in kaart brengen. Uit dit onderzoek volgt een uitgebreid optimalisatieadvies. Vervolgens kunnen wij u op basis van uw gebruik de meest economische oplossing leveren.

Ook in het geval van bestaande contracten kan de inventarisatie door ICT Concept en eventuele afkoop van het contract u een forse besparing opleveren.

ICT Concept ontzorgt

De beste printoplossing voor uw kantoor? ICT Concept levert voor elke situatie de juiste multifunctionele printer. U kunt kiezen voor aanschaf (al dan niet met een compleet onderhoudscontract) of lease. Zo kunt u al professioneel printen, scannen, kopiëren en faxen vanaf € 39,- per maand. U maakt dan gebruik van een professionele multifunctionele kleurenprinter inclusief onderhoudscontract, waarbij alle kosten voor toner en andere verbruiksmaterialen, installatie, onderhoud en service zijn inbegrepen.

ICT Concept geeft u dus inzicht in uw documentstromen én levert professionele kantooroplossingen op maat zonder zorgen.