Beveiligd mailen via de ICT Concept omgeving

Secure Mail

We horen het vaak in het nieuws: Een e-mail versturen is niet de veiligste manier om informatie uit te wisselen. Het belang van veilig informatie uitwisselen is groot. Zeker in de juridische sector. ICT Concept levert vele oplossingen om te zorgen dat uw IT-beveiliging op orde is. Beveiligd mailen met Secure Mail is één van de oplossingen.

Wat is Secure Mail?

Secure Mail is een mailoplossing die u kunt inzetten voor de communicatie met uw klanten. Als u gebruik maakt van Secure Mail stuurt u een e-mail met een bepaald afgesproken kenmerk (bijvoorbeeld SECURE in de onderwerpregel) en onze oplossing zorgt ervoor dat de ontvangers de mail kunnen ophalen via een beveiligde omgeving.

De ontvangers krijgen een notificatiebericht dat er een e-mail voor hen klaarstaat en via een inlognaam en wachtwoord kunnen de ontvangers de e-mail openen. Dit is een uiterst beveiligde omgeving die alleen is te raadplegen met de inloggegevens. Veel overheidsinstellingen communiceren op deze manier met particulieren.

Security Pack

Secure Mail maakt onderdeel uit van een heel scala aan beveiligingsoplossingen van ICT Concept. Deze hebben we gebundeld in het Security Pack.

Nieuwsgierig?

Meer weten over de mogelijkheden van het Security Pack voor uw kantoor? Bel ons dan vandaag nog.

Direct contact

Bel: 088 002 84 82