ICT Concept actueel

Nieuws

Back to the office - Download ons gratis whitepaper

20/09/2021 -

Zijn uw medewerkers weer welkom op kantoor? Terug naar kantoor gaan zal voor veel collega's een feestje zijn, zorg er dus voor dat uw kantoor er klaar voor is! Maar gaat iedere collega straks weer vijf dagen per week op kantoor zitten, of gaat thuiswerken een structureel onderdeel van uw bedrijfscultuur worden?

Het combineren van afwisselend werken op kantoor en thuis vraagt bijzondere aandacht voor de inrichting van de werkplekken, de beveiliging en de tools die u uw mederwerkers ter beschikking stelt om aan de slag te kunnen. En zijn uw internetverbinding en vergaderruimtes bijvoorbeeld wel voorbereid op de nieuwe manier van videovergaderen met Microsoft Teams? Kortom: hoe passen we het kantoor aan op het nieuwe tijd- en plaatsonafhankelijke werken zonder afbreuk te doen aan de productiviteit en cultuur van het kantoor?

In het whitepaper "Back to the office" geven we u praktische tips en adviezen om onder andere:

  • Thuis, op kantoor en onderweg de juiste tools tot de beschikking te hebben.
  • De IT-ondersteuning aan gebruikers goed in te richten.
  • De beveiliging van zowel thuis- als kantoorwerkplekken goed te regelen.
  • Te zorgen dat (internet)verbindingen geschikt zijn voor het nieuwe werken.
  • Optimaal online te vergaderen.
  • En meer...

Download het gratis whitepaper