ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Nieuwsbrief - 3e kwartaal 2023

01/11/2023 -

Mag het een onsje meer zijn?

Heeft er ooit iemand op de markt "nee" gezegd als ze vragen of het een onsje meer mag zijn? Natuurlijk niet, we willen allemaal altijd net een beetje meer, net een beetje beter. Maar wat nou als u dat onsje meer gewoon zou krijgen? Want op de markt "is je gulden een daalder waard" zeggen ze, zo ook bij ICT Concept.

Ik voel me soms net een soort marktkoopman als ik bij ons op kantoor praat met de technische collega's. Zonder dat we het zeggen blijken we vaak dat onsje meer namelijk gewoon al te doen. Zo hebben we onlangs een belangrijke verbetering aan onze zogenaamde DNS-servers doorgevoerd, met als resultaat dat de domeinnamen die u bij ons onderbrengt een veel betere beschikbaarheid en betrouwbaarheid hebben. Zonder dat het u extra moeite kost! Beheren wij uw domeinnamen nog niet? Neem dan contact op met onze sales afdeling, dan profiteert u ook van deze upgrade.

Ook steken we momenteel veel tijd in het versnellen van de uitrol van nieuwe werkplekken. Dat betekent dat de tijd tussen het moment dat wij uw nieuwe laptop of PC binnen krijgen van de leverancier en het uitleveren aan uw kantoor drastisch kunnen inkorten en u sneller van uw nieuwe werkplek kunt genieten. Zeker voor onze klanten die met enige regelmaat spoed bestellingen doen, betekent dit dat wij vaker en beter aan deze verzoeken kunnen gaan voldoen. Ik wens u veel leesplezier met deze nieuwsbrief, vol met nog meer onsjes meer.

Hendri van Norden
Directeur Sales en Marketing

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • KNB Gedragscode Informatiebeveiliging;
  • De best bewaarde geheimen van ICT Concept;
  • Benchmark Digitalisering van het Notariaat;
  • Broodnodig voor een modern advocatenkantoor: een contractgenerator.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen >>>