ICT Concept actueel

Nieuws

Webinar | Aangetekend Mailen voor de juridische sector

22/03/2024 -

Aanstaande dinsdag, 26 maart (14:00 uur) verzorgt ICT Concept samen met Aangetekend Mailen het webinar ‘Aangetekend Mailen voor de juridische sector. Dit webinar is bijzonder waardevol als u werkzaam bent in een advocatenkantoor, notariskantoor of andere organisatie in de juridische sector.

Met Aangetekend Mailen verzend u belangrijke documenten snel, veilig en rechtsgeldig. Als moderne juridische dienstverlener kunt u niet meer zonder.

U wilt er altijd op kunnen vertrouwen dat uw documenten goed aankomen, ook als u ze via e-mail verzendt. Dankzij Aangetekend Mailen weet u precies wat, wanneer en door wie is ontvangen, dankzij ons betrouwbare track-en-trace-systeem. Zo helpen we u als juridische professional om uw werk gestroomlijnd en eenvoudiger te maken.

In de juridische sector biedt het digitaal aangetekend verzenden van documenten een veilige en betrouwbare methode voor het uitwisselen van gevoelige en juridisch bindende documenten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de volgende documenten en processen.

  • Gerechtelijke documenten, zoals dagvaardingen, getuigenverklaringen en verzoekschriften
  • Juridische correspondentie tussen cliënten, wederpartijen, andere advocaten en (overheids-)instanties
  • Juridische documenten, zoals contracten, overeenkomsten en akten, maar ook opdrachtbevestigingen voor nieuwe cliënten, betalingsregelingen en transactiedocumenten

Het aangetekend verzenden van e-mails in de juridische sector verhoogt niet alleen de efficiëntie, het vermindert het risico op fouten en biedt bovendien de juridische zekerheid die in deze sector onmisbaar is.

Volg het webinar op dinsdag 26 maart om 14.00 uur dat onze partner Aangetekend Mailen in samenwerking met ICT Concept organiseert om hier alles over te weten te komen.


aangetekend mailen

Schrijf u gratis in.