ICT Concept actueel

Nieuws

Transitie Cloud dienstverlening

18/01/2013 -

Sinds jaar en dag verzorgt SSHNED uw IT succesvol in de Private Cloud. Succesvol durven we wel te zeggen immers de geregistreerde downtime afgelopen jaren is praktisch nul! Daar zijn we trots op en willen we voortzetten.

Dit is de reden dat we organisatorisch het een en ander hebben geherstructureerd.

Meer efficiëntie, kortere lijnen en minder aanspreekpunten was het doel. Dat hebben we als volgt gerealiseerd.

SSHNED gaat per 1 januari verder onder de naam Cloud Concept en houdt haar focus primair op het beheer en de techniek van het Cloud platform. ICT Concept concentreert zich op de Cloud dienstverlening. Lokale infrastructuur en beheer van uw applicaties binnen de Private Cloud vallen dan onder de verantwoording van ICT Concept. Zo heeft u voor uw IT infrastructuur, verbindingen en Cloud diensten één aanspreekpunt.

Wat betekent dit voor u?

U belt één nummer voor de ondersteuning van uw applicaties en uw lokale infrastructuur. Daarnaast ontvangt u de maandelijkse factuur voor de door u afgenomen Cloud diensten per januari van ICT Concept en niet meer van SSHNED. Duidelijk en overzichtelijk.

Mocht u nog vragen hebben of wilt u meer weten over Werken in de Private Cloud, neem dan gerust contact met ons op via nummer 088 - 002 84 81 dan staan wij uiteraard voor u klaar. 

Logt u altijd via de website van SSHNED in?

Wellicht was u gewend via de website van SSHNED in te loggen op uw webmail of uw serveromgeving. Dat kan uiteraard nog steeds. Gebruikt u daarvoor de onderstaande links.

Inlog serveromgeving

Inlog Webmail

Voor Cloud Support neemt u contact met ons op via:

088 00 28 440

Ook buiten kantooruren zijn wij (uitsluitend voor service m.b.t. Cloud diensten [voormalig SSHNED]) bereikbaar via dit telefoonnummer.

Wij staan u graag te woord!