IT oplossingen voor de juridische praktijk

Juridische sector

Als expert én marktleider in de juridische sector begrijpen we het belang van efficiënte en mobiele IT-oplossingen. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt richten op uw core business en uw tijd efficiënt kunt inzetten voor uw klant. Geen rompslomp. 

Uw ICT onderbrengen bij ICT Concept.

IT voor Advocatuur

Op kantoor en onderweg; u wilt altijd toegang tot uw dossiers. En vooral snel en efficiënt. Want tijd is geld en tijd moet ingezet worden voor uw klant. Voor uw business. Dat vraagt om naadloze IT-oplossingen voor o.a. tijdsregistratie, dossieropbouw en relatiebeheer. Met de IT-oplossingen van ICT Concept en haar partners is dat vanzelfsprekend.

Bekijk onze referenties in de advocatuur:

 IT voor Notariaat

Een notarispraktijk vraagt specifieke oplossingen. Voor foutloze en efficiënte dossieropbouw, veilig beheer en kostenbesparing. ICT Concept ontzorgt door de werkzaamheden te vereenvoudigen, te versnellen en de foutkansen te minimaliseren. Hiervoor biedt ICT Concept speciale software voor het notariaat. Daarmee bespaart u op personeelskosten, bouwt u dossiers nauwkeurig digitaal op, waardoor u ook op papierverbruik forse besparingen realiseert. ICT Concept legt u graag uit hoe.

Bekijk onze referenties in het notariaat:

IT voor Deurwaarderij

‘Onderweg’ is uw kantoor, uw auto is uw werkplek. Genoeg van stapels dossiers? Wilt u uw werkplek overzichtelijk en schoon houden? ICT Concept kan u online alle gegevens beschikbaar stellen. Veilig beheerd en beschikbaar waar en wanneer nodig. ICT Concept kan uw dossiersysteem koppelen aan een Online Dossier Portal, waardoor gegevens realtime beschikbaar zijn. Wijzigingen in uw dossiersysteem worden automatisch bijgewerkt in het Portal. U beschikt altijd over up to date informatie. Zonder moeite.

Bekijk onze referentie in de deurwaarderij:

Vakspecifieke software voor juristen

Wij hebben veel ervaring met het implementeren en integreren van softwarepakketten voor de juridische praktijk. Denk aan NEXTassyst (notariaat) en NEXTmatters (advocatuur) van NEXTlegal, en CClaw van Clip Consultants. En daarnaast werken wij uiteraard ook nauw samen met de andere softwareleveranciers in de juridische praktijk voor het bieden van geoptimaliseerd ICT-landschap, passend bij de software van uw keuze. Installatie van deze pakketten, maar vooral ook de integratie ervan met onder meer boekhoudsoftware, applicaties voor digitaal dicteren en andere kantoortoepassingen, is voor ICT Concept dagelijks werk. En voor u een verademing.