ICT Concept actueel

Nieuws

Mol Notariaat in de wolken met het ICT Concept Cloud Pack

04/03/2019 -

Het Amsterdamse no-nonsense notariskantoor Mol Notariaat B.V. heeft aan de vooravond van de overstap naar nieuwe kantoorsoftware besloten om haar IT-infrastructuur en -beveiliging bij ICT Concept in de Cloud onder te brengen. Door te kiezen voor het Hybrid Cloud Pack Professional in combinatie met de beheerde Gatekeeper kan men de nieuw in gebruik te nemen NEXTassyst software van Lexxyn Groep Partner Devoon zowel op kantoor, onderweg als thuis optimaal en veilig gebruiken.

Optimaal afgestemd op het notariaat

Omdat het werkproces van de notaris steeds meer vertrouwt op kantoorsoftware zoals NEXTassyst voor het bijhouden van relaties, dossiers, aktes, administratie en facturatie is het van groot belang voor de productiviteit van het kantoor dat deze software altijd snel en toegankelijk is. Het Cloud platform van ICT Concept is mede door de intensieve samenwerking met Devoon optimaal afgestemd op de behoeften van het notariaat. Daarnaast wordt middels de beheerde Gatekeeper al het in- en uitgaande internetverkeer op het kantoor gemonitord en beveiligd. Mol Notariaat B.V. is daarmee beschermd tegen pottenkijkers of ongenode gasten op het netwerk.

Bedreigingen en problemen voorkomen

Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing bij ICT Concept weet dat notariskantoren voor belangrijke keuzes staan op het gebied van ICT: “We kennen de uitdagingen op het gebied van ICT van notariskantoren door onze jarenlange ervaring door en door. We kunnen onze dienstverlening daardoor optimaal aansluiten bij de behoeften van Mol Notariaat B.V.. De Cloud omgeving en Gatekeeper worden 24x7 proactief bewaakt en beheerd door onze teams zodat het kantoor hier zelf geen tijd en energie in hoeft te steken. Zo kunnen mogelijke problemen of bedreigingen vaak afgewend worden voordat de notaris er überhaupt iets van zou merken. Dat scheelt ze een hoop “kopzorgen.”