Een ICT-partner met focus op veiligheid

Accountancy

Als accountant wilt u zich niet druk maken om uw ICT. Voor ICT Concept is dat logischerwijs vanzelfsprekend. En veiligheid? Dat is net zo vanzelfsprekend.

Direct contact? Bel 088 002 84 82

Uw ICT gemakkelijk maken

Om het eenvoudig en begrijpelijk te houden, heeft ICT Concept een aantal Packs ontwikkeld die exact aansluiten op de behoefte van financieel professionals: Connectivity Pack (compleet pakket waarmee u uw verbindingen en continuïteit waarborgt voor een vast bedrag per maand), Remote Back-up (geen gedoe meer met tapes of niet-functionerende back-up systemen) en Workplace Pack. Lees meer over de Packs van ICT Concept.

Uw ICT veiliger maken

ICT Concept maakt uw IT veiliger door het bieden van een Security Scan. Middels deze onafhankelijke scan wordt de technische en procesmatige veiligheid van uw ICT-infrastructuur in kaart gebracht. De risico’s en verbeterpunten worden vastgelegd in een technische rapportage. Uiteraard lichten de specialisten van ICT Concept het rapport toe en geven direct aan welke stappen nodig zijn om de “zwakke schakels” in uw ICT te versterken. Lees meer over de Security Scan van ICT Concept.

UW ICT onderbrengen bij ICT Concept