ICT Concept actueel

Nieuws

Webinar gemist? Kijk nu terug: De KNB Gedragscode Informatiebeveiliging

14/09/2023 -

Met de invoering van de nieuwe Gedragscode Informatiebeveiliging van de KNB stelt de brancheorganisatie duidelijke kaders omtrent wat notarissen geregeld moeten hebben op het gebied van informatiebeveiliging. De inhoud van de richtlijn is tot stand gekomen aan de hand van een marktconsultatie bij diverse IT-partijen, adviseurs en andere betrokkenen, waaronder ICT Concept.

De veilige toegang tot - en beheer van - systemen, veilige communicatie en uitwisseling van gegevens met ketenpartners en cliënten, en strenge regels voor het omgaan met gevoelige informatie; het notariaat staat voor een behoorlijke uitdaging. Wat moet u als notaris allemaal geregeld hebben, welke oplossingen kunnen daarbij helpen en hoe zorgt u dat u ook in de toekomst uw kantoor digitaal veilig houdt?

Kijk nu het webinar over de Gedragscode Informatiebeveiliging voor het notariaat terug

Tijdens het webinar hebben wij gesproken over wat u als notaris allemaal moet regelen, hoe de samenwerking met uw systeembeheerder hierin eruitziet en welke andere belangrijke ontwikkelingen op het gebied van beveiliging en veilige communicatie er zijn.

Meer weten over de implementatie van de gedragscode?

Wilt u meer weten over de gedragscode en wat u allemaal moet regelen? Neem contact op met sales@ict-concept.nl of bel 088-0028480. Dan voorzien wij ook uw kantoor van een passend advies.

Kijk het webinar nu terug

U kunt het webinar nu terugkijken op YouTube: