ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Nieuwsbrief - 4e kwartaal 2022

21/12/2022 -

Het vervelende van mensen in de spotlight zetten is dat je daardoor ook altijd mensen niét in de spotlight zet. Dat doet niks af aan hun prestaties, ze zijn gewoon minder zichtbaar. Ik gebruik mijn beperkte aantal woorden die ik altijd van onze marketing manager krijg voor deze openingstekst dan ook om onze collega's die normaliter buiten de spotlight staan, te vertellen hoe trots ik op ze ben, en hoe belangrijk ik het vind dat u weet hoe belangrijk ze voor u zijn.

Ik heb het over onze system, cloud en support engineers en onze finance, project, logistiek en andere stafafdelingen. Allemaal onmisbare radertjes in de ICT Concept machine die nodig zijn om te zorgen dat onze dienstverlening aan u goed draait.

Zij zijn het die om 2 uur 's nachts in een datacenter op een Amsterdams industrieterrein hardware upgrades staan uit te voeren, zodat u overdag ongehinderd kunt werken. Zij zijn het die elke dag "vechten" om cybercriminelen een stap voor te blijven, en die dit jaar een viervoud aan security fixes hebben moeten uitvoeren. Zij zijn het die ervoor zorgen dat als u extra snel een laptop nodig heeft voor die medewerker die opeens maandag al kan starten, dit voor elkaar komt. Ik ben trots op iedereen bij ICT Concept, maar nu maak ik de spotlight zoals gezegd eens graag groot genoeg om iedereen erin te krijgen. Bedankt!

Namens alle collega's bij ICT Concept, binnen en buiten de spotlight, wens ik u hele fijne feestdagen, een fijne jaarwisseling en alvast een "Alles voor elkaar" 2023!

- Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing ICT Concept

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • KPN schakelt kopernetwerk in Nederland uit;
  • De Schijf van Vijf voor veilige IT;
  • Uw kantoor is een kaartenhuis;
  • De mini pc: thin client opvolger met spierballen;
  • Legal&Tech - Editie 5 is uit!
  • De ICT-ambities van Hafkamp Groenewegen gerechtsdeurwaarders;
  • De Modellengenerator: Is uw kantoor klaar voor fixed fees?
  • Kent u onze nieuwe collega? Wij leren hem/haar ook graag kennen!

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.