ICT Concept actueel

Nieuws

Zien we u op LexpoNL?

19/09/2022 -

Het aftellen is begonnen naar LexpoNL, hét legaltech en innovatie event, eindelijk weer live!  Deze keer speciaal samengesteld voor juridisch Nederland en Vlaanderen, LexpoNL op maandag 3 oktober 2022.

Na 3 jaar afwezigheid komt onze sector eindelijk weer bij elkaar om op de hoogte te worden gebracht van de laatste innovatieve trends en ontwikkelingen, om bij te praten met oude bekenden en om ervaringen te delen met elkaar. Het deelnemersveld is wederom zeer divers, dus nieuwe ontmoetingen zijn sowieso gegarandeerd.

ICT Concept is samen met Lexxyn Groep en haar andere Lexxyn Groep Partners een trotse sponsor van LexpoNL omdat wij het belangrijk vinden dat we met elkaar in gesprek blijven en om de bezoekers in staat te stellen te leren van alle fascinerende sessies, waarvan de keynote zal worden verzorgd door Bas Kodden, hoogleraar Leiderschap en Management Ontwikkeling aan de Nyenrode Business University. Daarnaast zijn er tal van leerzame en interessante sessies voor advocatenkantoren en bedrijfsjuridische afdelingen, van klein tot groot.

Presentatie Hendri van Norden op LexpoNL
Hoe ziet de werkplek op het advocatenkantoor er in de toekomst uit?

De werkplek van vijf jaar geleden is geenszins meer te vergelijken met waar de advocaat en zijn ondersteuners anno 2022 behoefte aan hebben. Onze manier van samenwerken is veranderd en we willen overal, altijd aan de slag met al onze data. Het kantoor is een ontmoetingsplek geworden waar we cliënten ontvangen en samenwerken aan complexe of creatieve projecten.


Hendri van Norden

Hoe moet het kantoor, en in het bijzonder de werkplek, worden ingericht op het gebied van IT? En hoe zit het dan met cybersecurity, ook in combinatie met thuiswerken? Hendri van Norden (Directeur Sales & Marketing ICT Concept) werpt een blik op de toekomst en legt uit hoe u uw kantoor vandaag al future proof maakt.

Deze presentatie wordt gegeven om 11:00 uur en om 14:45 uur. Kijk voor het volledige programma met alle presentaties op www.lexpo.nl.

Klik hier om uw kaarten voor LexpoNL te kopen.