ICT Concept actueel

Nieuws

Comfortabel, efficiënt en modern vergaderen

01/08/2022 -

Een vergaderruimte: de plek voor bijeenkomsten, brainstormsessies of soms ook om gewoon even rustig alleen te kunnen werken. Deze ruimte is vaak helemaal tot in de puntjes ingericht met een kleurstelling die past bij de rest van het kantoor, akoestische muurbekleding, luchtzuiverende planten en mooie meubels. Nu volgt de laatste stap: uw ruimte ‘smart’ inrichten.

ICT Concept richt vergaderzalen in met haar vergaderzaaloplossingen voor o.a. de juridische sector en het MKB. Wij spraken met R. Wittendorp, IT Beheerder bij Matemco Hulpconstructies B.V., over hun keuze voor de vergaderzaaloplossingen van ICT Concept.

Wat was voor Matemco de aanleiding om met de oplossingen voor online vergaderen aan de slag te gaan?

Richard: “In de bouwsector ontmoeten en vergaderen wij graag in persoon, maar online vergaderen is ook in deze sector een stuk normaler geworden. Men ziet dus daarin een behoorlijke kentering. De vergaderzaaloplossingen boden de perfecte uitkomst.”

Wat zijn de belangrijkste pluspunten van de gekozen oplossing wat Matemco betreft?

“Wij hebben een professionaliseringsslag gemaakt op het gebied van online vergaderen. De vergaderruimte straalt dankzij de apparatuur nog meer professionaliteit uit. Wij ontwerpen onze constructies in 3D programma’s. Onze Virtual Reality (VR) mogelijkheden konden wij eenvoudig koppelen aan de vergaderoplossingen. Laatst hebben wij bijvoorbeeld zonder problemen ons ontwerp via een VR bril getoond aan de klant. Aanwezigen konden meekijken via een groot scherm hoe deze klant met de VR bril door ons ontwerp heen ging.

Wij zijn over deze vergaderoplossingen tot nu toe heel erg tevreden. De vergaderruimte wordt nu ingezet voor het ontvangen van klanten, virtuele vergaderingen en ontwerppresentaties. Er wordt dus dagelijks gebruik gemaakt van deze multifunctionele ruimte.”

Hoe heeft u de ondersteuning tijdens dit voortraject ervaren?

“De oplevering is zeer vlot en goed gegaan. Ik heb goed contact met mijn Business Advisor Aart van Malenstein. Hij heeft een demo geregeld tussen ICT Concept, Viewsonic (fabrikant van de vergaderoplossing) en ons. Beide partijen gaan aan ons management de instructies geven over het gebruik van deze hele vergaderzaalopstelling. Dit gaat helemaal goed komen.”

Meer weten?

Wilt u ook uw advocaten-, notaris- of deurwaarderskantoor uit laten rusten met de perfecte digitale vergaderoplossing? Neem contact op met sales@ict-concept.nl, of kijk voor meer informatie op onze website.