ICT Concept actueel

Nieuws

Voor 1 augustus alle nieuwe arbeidsrechtelijke wijzigingen in uw modellen verwerken? Niet nodig!

27/07/2022 -

Per 1 augustus 2022 staan er diverse wetswijzigingen in het arbeidsrecht op stapel. Het interpreteren van deze wijzigingen - en het doorvoeren daarvan binnen uw overeenkomsten en modellen - kost tijd en energie. Echter niet als u met de Modellengenerator werkt. Dan wordt al het werk voor u gedaan.

In de factsheet van de nieuwe wetgeving vindt u alle nieuwe wijzigingen. Het wetsvoorstel implementatie EU-richtlijn transparante en voorspelbare arbeidsvoorwaarden, is op 21 juni 2022 aanvaard door de Eerste Kamer. De wet zal met ingang van 1 augustus 2022 in werking treden. De richtlijn heeft als algemeen doel de inhoud van het werk vooraf transparanter en beter voorspelbaar te maken.

Momenteel zijn wij druk om alle wetswijzigingen in de Modellengenerator door te voeren. Dat moet ook wel, aangezien deze veranderingen – zonder tussenperiode – per 1 augustus 2022 ingaan.

Maakt u gebruik van de Modellengenerator? Dan betekent dit dat u geen enkele wijziging zelf hoeft door te voeren. Dat heeft de Modellengenerator voor u gedaan; in alle modellen van de module arbeidsrecht. Wilt u dit een keer in werking zien? Vraag gerust eens om een vrijblijvende demo.