ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Nieuwsbrief - 1e kwartaal 2022

24/03/2022 -

"How do you get to Carnegie Hall?"
"Practice, practice, practice"

Wie traint leert, en wie leert wordt beter, tot hij of zij de top bereikt. Als ICT bedrijf is het voor ons belangrijk om te blijven investeren in kennis en kunde. Want al is het een cliché, de technologische wereld ontwikkelt zich zo razendsnel dat wat wij vandaag voor waarheid aannemen morgen alweer achterhaald kan zijn.

Nu mag u van ons aannemen dat wij van de oplossingen waar wij mee werken alles weten. En dat als leveranciers hun producten updaten met nieuwe features, wij u kunnen uitleggen of u hier iets mee zou moeten doen. Dat is onze rol als uw ICT vertrouwenspartner, en dat doen we ook graag. Maar omdat we niet de hele dag een ICT Concept collega naast u aan het bureau kunnen zetten om u handige tips te geven, kan het verstandig zijn om ook zelf wat tijd en aandacht te geven aan training.

En dat hoeft tegenwoordig gelukkig niet eens meer te gaan om lange cursusdagen, want alles wat u wilt weten over bijvoorbeeld Office 365 diensten hebben we middels ruim 400 korte trainingsvideo's voor u verzameld in de handige nieuwe dienst 5MOT. En voor onze Cloud klanten hebben we eerder al een gratis online trainingssysteem op het gebied van cybersecurity ontwikkeld, samen met onze partner ESET.

Kortom, als u en uw medewerkers 5 minuten per dag oefenen met onze korte trainingen, bereikt ook u vanzelf Carnegie Hall.

- Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing ICT Concept

P.s. Middels deze weg wil ik graag ook mijn felicitaties uitbrengen aan Lawyer for Lawyers. Zij ontvingen afgelopen maand de Geuzenpenning, een prestigieuze waardering voor hun goede werk dat ook wij een warm hart toedragen. Proficiat!

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Waarschuwing: Wees extra alert op phishing en andere digitale dreigingen;
  • De beste werkplek voor de jurist;
  • Haal meer uit Office 365 en werk veiliger in slechts 5 minuten tijd met 5MOT;
  • Webinar - 7 april 2022 Legal IT Talks - Printen, scannen, documentstromen: de toekomst van de printer;
  • Kijktip: Digitaal vergaderen, ontmoeten en samenwerken;
  • Cloud 365 Pack: werken in de cloud opnieuw uitgevonden;
  • Aangetekend Mailen partner van ICT Concept voor Veilig Mailen;
  • Een BV als cliënt: weet u met wie u zaken doet?

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.