ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Nieuwsbrief - 4e kwartaal 2021

22/12/2021 -

Als ICT-organisatie moet u altijd bij de tijd blijven. Want als wij als uw partner voor ICT niet kritisch blijven op wat we doen, en welke oplossingen en diensten we bieden, dan betekent dat ú als gevolg daarvan niet bij de tijd blijft. Begrijp me niet verkeerd, stabiliteit, bewezen techniek en betrouwbaarheid gaan voor ons boven alles, maar zeker in de ICT heeft alles een zekere houdbaarheidsdatum.

In de introductie van onze vorige nieuwsbrief benoemde ik ons toen net uitgevoerde klantenonderzoek, waaruit bleek dat wij met een waardering van een 8,2 mochten spreken over tevreden klanten. Maar, waar ik toen niet bij stil stond, was dat er natuurlijk ook verbeterpunten waren. Daar gaan we in 2022 gehoor aan geven.

Mogelijk heeft u hier al iets over gehoord van één van mijn collega's, maar het komend jaar zal in het teken staan van een aantal aanpassingen in onze diensten. We blijven ons nog steeds focussen op cloud, beveiliging, werkplekken, printers, connectiviteit en de andere ICT-zaken die u al van ons kent. Maar daarnaast gaan we onze diensten beter inrichten op samenwerking met nog meer juridische softwareleveranciers, public cloud diensten en communicatie oplossingen.

Ook kijken we, op basis van het gedane onderzoek, naar de inhoud van onze Packs. Deze zullen de nodige upgrades en aanpassingen krijgen om weer helemaal "future proof" te zijn, passend bij hoe de moderne jurist of MKB-er zijn organisatie van ICT wil voorzien. U ontvangt als klant van ICT Concept hier uiteraard nog verdere informatie over, maar ik wilde deze mooie ontwikkeling u nu niet onthouden.

Namens alle collega's bij ICT Concept wens ik u hele fijne feestdagen, een fijne jaarwisseling en alvast een "Alles voor elkaar" 2022!

- Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing ICT Concept

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Een terugblik op 2021;
  • Microsoft Teams: van lockdown redmiddel tot cultuurveranderaar;
  • Onderzoek Lexxyn Groep: Nederlandse Advocatuur heeft nog grote winst te behalen in automatisering;
  • Whitepaper: Back to the office;
  • 11-1-2022 - Legal IT Talks: Digitaal vergaderen, ontmoeten en samenwerken;
  • Legal IT Talks: Security Awareness;
  • Legal&Tech - Editie 3 is uit;
  • Fujitsu en ICT Concept werken samen aan de werkplek van de toekomst;
  • Belangrijke security updates voor HP printers;
  • ICT Concept niet getroffen door Log4j 2 kwetsbaarheid.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.