ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept Nieuwsbrief - 3e kwartaal 2021

08/10/2021 -

Het best bewaarde geheim van ICT Concept: daar zijn we trots op!

Door: Hendri van Norden - Directeur Sales en Marketing ICT Concept

Bij ICT Concept hebben we een soort tegeltjeswijsheid: "Het best bewaarde geheim van ICT Concept". Dat slaat op het feit dat we soms dingen doen waar u gezien of ongezien als klant enorm van profiteert, maar we vergeten daar dan heel veel heisa om te maken. Omdat we het zo normaal vinden dat we het doen.

We hebben de afgelopen maanden vrij uitgebreid onderzoek gedaan naar onze klanttevredenheid, verbeterpunten en wat ons onderscheidt van anderen. Toen de resultaten van dat onderzoek terugkwamen moet ik eerlijk bekennen, ik was best trots! Want ondanks dat we ook zeker wat te verbeteren hebben (het zou ook raar zijn als dat niet zo was) doen we ook zo veel goed. Een gemiddelde waardering van 8,2 over de algehele klanttevredenheid, daar had ik voor we dit traject ingingen voor getekend! Bijna was dit resultaat weer als "best bewaarde geheim" de boeken in gegaan.

Maar nee, dat gaan we anders doen. We delen onze trots met u, maar delen bovenal dat de aangedragen verbeterpunten serieus opgepakt zullen worden. Misschien niet allemaal tegelijk, maar stap voor stap werken we naar die 9 toe. Die 1 houd ik over omdat ik verwacht dat u ons als klant ook scherp wilt houden. Een 10 is leuk, maar met een 9 heb je tenminste nog wat te leren.

In deze nieuwsbrief komen o.a. de volgende zaken aan de orde:

  • Een impactvolle overstap bij Caminada Notarissen;
  • Onderzoek Lexxyn Groep: Nederlandse Advocatuur heeft nog grote winst te behalen in automatisering;
  • Whitepaper: Back to the office;
  • Legal IT Talks: de ideale juridische werkplek;
  • Blog - ICT voor juristen: Public Cloud of Private Cloud?;
  • Blog - Windows 11 gloort aan de horizon: een eerste blik;
  • Werken bij ICT Concept: Alles voor elkaar;
  • Overal rechtsgeldige overeenkomsten maken;
  • ICT waarmee u kunt bouwen aan succes.

De gehele nieuwsbrief kunt u hier nalezen.