ICT Concept actueel

Nieuws

Moederorganisatie ICT Concept, Total Specific Hosting is #1 Managed IT Provider in Aeternus Top-25

03/08/2021 -

In een nieuw onderzoeksrapport van Aeternus B.V. naar de financieel best presterende Managed IT Providers van Nederland is Total Specific Hosting, waar ICT Concept onderdeel van is, als nummer 1 bestempeld. Om tot deze beoordeling te komen werd gekeken naar een aantal financiële kengetallen en ratio’s op basis waarvan een uiteindelijke ranking werd opgesteld. De belangrijkste redenen voor de nummer één positie waren volgens Aeternus de hoogste efficiëntieverbetering van alle beoordeelde bedrijven en de op één na sterkste groei in bruto winstgevendheid.

Actieve groeistrategie sleutel tot succes en continuïteit

Voor klanten van Managed IT Providers is de continuïteit van de door haar zorgvuldig gekozen outsourcingspartners cruciaal voor de stabiliteit van de eigen organisatie. Daarom is de toekenning van deze nummer één positie een belangrijk signaal aan de klanten van de verschillende TSH ondernemingen dat ze onderdeel uitmaken van, en samenwerken met een financieel stabiele en gezonde organisatie.

TSH hanteert met de ondersteuning van Strikwerda Investments als actieve aandeelhouder met permanent familiekapitaal een actieve groeistrategie. Daarin zijn overnames van gezonde en klantgerichte IT-dienstverleners een belangrijk onderdeel van deze groeistrategie. Zodoende heeft TSH sinds haar oprichting reeds zes overnames gerealiseerd (Vancis, NEH, DatacenterNext, Actacom, Missing Piece en ICT Concept) waardoor TSH inmiddels de trotse titel “Beste financieel presterende Managed IT Provider” mag dragen. Zojuist is tevens de zevende overname aangekondigd: OfficeGrip is sinds augustus 2021 ook onderdeel geworden van TSH.

Matthieu van Amerongen, CEO TSH: “Ik ben zeer verheugd deze titel in ontvangst te mogen nemen. Voor ons is dit een erkenning dat de investeringsfilosofie van TSH aanslaat bij veel ondernemers en het succes van deze samenwerkingen zichtbaar terug komt in het resultaat. Ik nodig enthousiaste ondernemers dan ook graag uit voor een kop koffie om verdere samenwerking met TSH te onderzoeken.”

Meer weten over het rapport van Aeternus en de verdere onderbouwing van de onderzoekers? Download het rapport “Top-25 best presterende Managed IT Providers”