ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept wint SolarWinds Top Growth Year over Year MSP 2019 award

16/05/2019 -

Tijdens het SolarWinds Empower MSP evenement in Amsterdam heeft Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing van ICT Concept, de “Top Growth Year over Year” award voor de Benelux in ontvangst mogen nemen. Voor het derde jaar op rij pakt ICT Concept deze mooie prijs als erkenning voor de aanhoudende groei met de oplossingen van SolarWinds. De oplossingen van SolarWinds zijn de drijvende kracht onder het Remote Monitoring en Management (RMM) platform van ICT Concept. Hiermee kunnen klanten met een gerust hart het dagelijks beheer van hun ICT uitbesteden aan ICT Concept. De beheerders van ICT Concept kunnen vervolgens op afstand alles voor de klant bewaken en beheren.

Steeds meer klanten van ICT Concept zien het nut van het uitbesteden van hun dagelijkse beheer. Men houdt tijd over andere zaken zoals grote projecten of innovatietrajecten, terwijl ICT Concept zorgt dat de dagelijkste praktijk onverstoord door kan werken. Hendri kan het succes dan ook wel verklaren: “De oplossingen van SolarWinds zijn essentieel voor iets waar wij heilig in geloven bij ICT Concept. Dat is dat onze klanten willen dat ICT zaken gewoon geregeld zijn. Inzicht, monitoring en snel kunnen handelen zonder overlast voor de gebruikers is daarvoor essentieel. De oplossingen van SolarWinds stellen ons in staat als MSP dit voor onze klanten te doen.”