ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept wint ESET SMB Champion Award

19/04/2019 -

Op ESET Live 2019 ontving Hendri van Norden, Directeur Sales en Marketing van ICT Concept, uit handen van ESET CEO Dave Maasland de award voor "SMB Champion". Deze award wordt toegekend aan de best presterende partner in het SMB-segment van ESET. "Een partner waarmee we een waanzinnige relatie hebben, en waarmee we proberen nog verder uit te diepen." aldus Dave Maasland over ICT Concept tijdens de uitreiking.

Hendri van Norden: "Natuurlijk zijn we onwijs trots op deze erkenning. Een prestatie van het hele ICT Concept team, in samenwerking met ESET. De oplossingen van ESET zijn wat ons betreft toonaangevend voor dit segment. Wij verwachten door de intensieve samenwerking ook in de toekomst ESET te kunnen blijven helpen in het bereiken van hun missie: samen Nederland veiliger maken."