ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep bij BNR Digitaal over stopzetten ontwikkeling digitaal procederen (KEI): "Laten we samen zorgen dat de delen die wel zijn gelukt niet worden weggegooid"

06/07/2018 -

Woensdag 4 juli was Claudia Heemskerk, Operationeel Manager bij de Lexxyn Groep, te gast bij BNR Digitaal. Samen met Tom van Engers, hoogleraar juridisch kennismanagement aan de Universiteit van Amsterdam, gaf zij een reactie op het stopzetten van de ontwikkeling van digitaal procederen (KEI) in handelsvorderingszaken.

In deze uitzending wordt onder andere ingegaan op de vraag waarom de pilot geen vervolg krijgt en of de voorgekomen problemen niet voorzien hadden kunnen worden. Volgens Claudia is de techniek waarschijnlijk niet per se het probleem, het digitaal procederen werkt aan de kant van de markt. De uitdagingen lijken meer aan de organisatorische kant gezocht te moeten worden.

De volledige uitzending (22 minuten, geen reclame) is gratis terug te luisteren via de website van BNR.

Luister deze uitzending terug