ICT Concept actueel

Nieuws

Veilig & AVG proof werken in de cloud zonder hoge investeringskosten

29/04/2018 -

Vanaf 25 mei 2018 zal de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking treden. Hiermee zullen in heel Europa dezelfde regels rond privacy gaan gelden, met behoorlijke gevolgen voor ondernemingen die met persoonlijke gegevens werken. ‘Persoonlijke gegevens’ moet overigens heel breed worden geïnterpreteerd, van personeelsgegevens tot klantgegevens, van adresgegevens en geboortedatum tot informatie over iemands financiële situatie. Met de invoering van de AVG moet er nóg zorgvuldiger worden omgegaan met dergelijke gevoelige informatie.

Daarom is het voor elk bedrijf dat met gevoelige informatie en vertrouwelijke documenten werkt (zoals het geval bij notariskantoor Koch en Compaijen), een must om een betrouwbare en veilige digitale werkomgeving te hebben. Notariskantoor Koch en Compaijen was al geruime tijd ontevreden over hun bestaande internet infrastructuur en besloot onlangs om over te stappen naar een professionele en een ‘veilige cloud’ omgeving.

Dankzij de maatoplossing voor een betrouwbare internetverbinding en veilige infrastructuur, in combinatie met de optimale printerinrichting en software, hebben ICT Concept, BeteS en Devoon de optimale digitale omgeving voor notariskantoor Koch en Compaijen gecreëerd. Een oplossing waardoor alle medewerkers niet alleen heel prettig en efficiënt kunnen werken, maar hun klanten ook de betrouwbare service kunnen bieden die je van een notariskantoor mag verwachten.

Lees de complete casus in het artikel van onze partner BeteS.