ICT Concept actueel

Nieuws

Indrukwekkend programma PLEIT2016 live

12/09/2016 -

09/09/2011 Oosterhout - Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt de 5e editie van PLEIT, dé kennisdag over ICT voor de juridische praktijk, plaats. Deze jubileumeditie belooft niet alleen een extra feestelijke, maar ook een extra innoverende dag te worden. Met ruim 60 sessies die op verschillende kennisniveaus worden aangeboden is de deelnemer gegarandeerd van een inspirerende dag op maat.

Programma PLEIT2016 live
Het programma bestaat dit jaar uit ruim 60 kennissessies, workshops en sponsorsessies, verzorgt door tientallen prominente sprekers. Het programma is opgebouwd uit centrale sessies en sessierondes. Deelnemers kiezen zelf waar zij wel of niet bij aanwezig willen zijn. Zo kunnen bezoekers deelnemen aan boeiende centrale sessies gehost door topsprekers, participeren aan kennissessies of workshops naar keuze of plaatsnemen bij een van de sponsorsessies. Ook worden er dit jaar veel interactieve workshops en discussiesessies aangeboden. Hier wordt van de deelnemers een actieve deelname verwacht. Het feestelijke karakter van de dag is terug te vinden in het indrukwekkende programma, de topsprekers die zijn uitgenodigd en in een unieke LawQuiz, waarmee PLEIT2016 de dag afsluit. Deelnemers vermijden met deze quiz de file, verbreden hun kennis, doen nieuwe contacten op en vieren onder het genot van hapje en drankje vijf jaar PLEIT met de organisatie mee.

Door kennisniveaus een echte dag op maat
PLEIT2016 maakt ICT voor iedere laag van de juridische markt tastbaar. PLEIT biedt relevante onderwerpen voor de advocaat, notaris, deurwaarder of medewerker uit zowel het top-, midden- als klein segment. Wat PLEIT dit jaar mede uniek maakt is het werken met diverse kennisniveaus en deze aan te duiden met een kleurcodering. Deze kleurcodering staat voor de moeilijkheidsgraad (gebaseerd op de indeling van skipistes). Zo kan bij de ‘groene’ sessie iedereen aansluiten en zijn de ‘zwarte’ sessies echt bedoelt voor specialisten op dat gebied. Op deze manier speelt PLEIT in op de wens van de bezoekers om het onderwerp meer aan te laten sluiten op individuele behoeften rondom ICT en innovatie.

Ook op het podium: Casey Flaherty en Aleid Wolfsen
De organisatie is erg trots te melden dat Casey Flaherty het hoofdpodium betreedt om de aanwezigen deelgenoot te maken van zijn visie en tips. Na de energieke ontbijtsessie over design thinking, de openingsvideo van Bart van Tongeren (NOvA), Jef Oomen (KNB) en Wilbert van de Donk (KBvG) en de pitch van de finalisten van Legal Tech Startup Awards wordt de microfoon overgedragen aan Casey. Casey is de oprichter van Procertas, een adviesbureau voor de juridische praktijk. Casey is de belangrijkste auteur van het boek ‘Unless You Ask’; een gids over hoe je meer uit externe relaties kunt halen, geschreven en gepubliceerd in samenwerking met de ACC Legal Operations Section. Casey adviseert, schrijft en spreekt over de juridische werkwijzen, ‘strategic sourcing’, technologie, procesoptimalisatie en het belang van data en statistieken hierbij. Op PLEIT2016 deelt deze internationale topspreker op positieve wijze zijn visie en tips. Naast deze topspreker mogen we met trots ook Aleid Wolfsen, de nieuwe voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens aankondigen. In de sessie zal hij ingaan op de Meldplicht Datalekken en de ervaringen van de toezichthouder daarmee.

PLEIT werkt samen met de markt
Mede door de samenwerking met enthousiaste sponsoren, leveranciers uit de markt, prominente ambassadeurs en inspirerende sprekers is de organisatie van PLEIT in staat een dermate hoogstaand evenement neer te zetten. PLEIT verbindt actualiteiten met mensen en staat daardoor middenin de juridische samenleving. Met name de imposante lijst sponsoren, allen belangrijke spelers in de markt, leveren een belangrijke bijdrage op het gebied van ICT, kwaliteit en innovatie.

Aanmelden voor PLEIT
Geïnteresseerden kunnen zich eenvoudig inschrijven via www.pleit.nl of via de PLEIT app en hier hun complete dagprogramma samenstellen. Deelname is kosteloos voor advocaten, noatarissen en deurwaarders en medewerkers in dienst van kantoren uit deze branches. Een tip vanuit de organisatie van PLEIT; wacht niet te lang. In 2015 was PLEIT met ruim 600 professionals compleet volgeboekt.

////////

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Claudia Heemskerk
088 002 8499
claudia@pleit.nl