ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept geeft sponsorsessies tijdens PLEIT

19/09/2016 -

Op dinsdag 11 oktober 2016 vindt de vijfde editie plaats van PLEIT, het ICT event voor de juridische praktijk. Als partner van PLEIT2016 verzorgt  ICT Concept ook dit jaar verschil-lende sponsorsessies. Alle sponsorsessies worden meerdere malen op de dag gegeven en duren 30 minuten. Onderwerpen die ICT Concept onder de aandacht brengt zijn:

1.   Veilig werken zonder zorgen

De digitalisering heeft de samenleving ingrijpend veranderd. Naast de fysieke samenleving is een digitale samenleving ontstaan. Beveiliging van de digitale omgeving, ofwel cyber security, is van groot belang. Waar moet u rekening mee houden en hoe weet u welke risico’s uw organisatie loopt? Het Security Pack van ICT Concept geeft inzicht in de risico’s, maakt mensen bewust en helpt hierop in te spelen. Zodat u veilig kunt werken in de digitale omgeving. Het Security Pack bestaat uit verschillende onderdelen: van het beveiligen van uw data en het uitvoeren van testen tot bewustwording op het gebeid van veiligheid. Zo stelt u op basis van uw organisatie, wensen en vereisten uw eigen Security Pack samen.

2.   Onbezorgd werken in de Cloud

Het is wellicht even wennen, maar uw gegevens staan een stuk veiliger in de Cloud dan wanneer u alles op uw eigen kantoor zou opslaan. Alleen al omdat er elke dag een back-up wordt gemaakt. Het Cloud Pack maakt veilig werken in de Cloud overzichtelijk. Binnen het Cloud Pack bestaan diverse varianten: van een eenvoudige oplossing voor e-mail en agenda tot en met een complete Private Cloud omgeving.

3.   Beter workflow-management en sneller dossiers  samenstellen met BigHand5

BigHand biedt al vele jaren spraakherkenningssoftware. Daarmee kunnen drukbezette pro-fessionals optimaal gebruikmaken van de stem. Als je bedenkt dat we moeiteloos 150 woorden per minuut spreken terwijl we in dezelfde tijd slechts 50 woorden tikken, is direct duidelijk hoeveel effectiever spraak is dan typen. Gespreksverslagen, taakomschrijvingen, e-mails, notities. Bighand biedt naast spraakherkenning oplossingen voor taakdelegatie (delegeren), workflow en het aanmaken van documenten (produceren) en verbeteren. Bighand5 is de nieuwste versie van Bighand. Met Bighand realiseert u meer in minder tijd, werkt u efficiënter en effectiever en het is intuïtiever in gebruik.

4.   Modellengenerator, het Arbeidsrechtelijke online hulpmiddel voor de advocatuur.

Het handmatig opstellen van juridische documenten is een tijdrovende zaak. Wij laten u zien hoe u eenvoudig en snel onze modellen kunt omzetten in een kwalitatief hoogwaardig document. De Modellengenerator is een online dienst waarmee u zorgeloos en veilig ge-automatiseerd documenten kunt genereren. Wij laten u ervaren hoe u snel een up-to-date document met onze slimme generator kunt maken.

Meer informatie over de sponsorsessies vindt u via deze link: sponsorsessies.

PLEIT2016 is na aanmelding kosteloos toegankelijk voor advocaten, notarissen, deur-waarders en medewerkers in dienst van kantoren uit deze branches. Meld u aan en bekijk het programma via deze site of via de PLEIT2016 app. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met meer informatie, onder andere over hoe u zich kunt opgeven voor onze sponsor-sessies.

Wij zien u graag op dinsdag 11 oktober bij PLEIT2016!