ICT Concept actueel

Nieuws

Melding automatische upgrade Windows 10

07/06/2016 -

U kunt op uw computer een melding in beeld krijgen dat u naar Windows 10 moet upgraden. Wij adviseren u deze melding te negeren of uit te schakelen, omdat uw werkstation na installatie enkele uren onbruikbaar kan zijn en u het risico loopt dat bepaalde software niet meer naar behoren functioneert na deze upgrade.

Hoe schakelt u de update uit?
Krijgt u de melding in beeld, dan kunt u ervoor kiezen deze melding steeds weg te klikken. U kunt de automatische update ook uitschakelen in Windows. Uiteraard helpen wij u hier graag bij.

Wilt u dat of gecontroleerd en gestructureerd overstappen op Windows 10? Belt u dan met onze Servicedesk op nummer 088 002 84 81 of stuurt u een e-mail naar servicedesk@ict-concept.nl. U kunt de Servicedesk op werkdagen bereiken van 7.30 - 18:00 uur. De Servicedesk is ook via WhatsApp bereikbaar op nummer: 06-14483046 (op werkdagen van 8.00-17.00 uur).