ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept sponsor van www.homeride.nl

09/06/2016 -

Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland. In 2016 vindt voor de zesde keer op rij het  wielerevenement HomeRide plaats, waarmee geld wordt ingezameld voor de Ronald McDonald Huizen en vakantiehuizen. ICT Concept heeft de nieuwe website  www.homeride.nl gebouwd, doet het beheer en onderhoud en steunt zo dit mooie initiatief.

Op 25 en 26 juni 2016 fietsen HomeRiders in teamverband van Maastricht naar Groningen; 500 kilometer binnen 24 uur langs verschillende Ronald McDonald Huizen. Deelnemen aan HomeRide of HomeRide steunen? Inschrijven en doneren kan via www.homeride.nl