ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept vestiging Rotterdam verhuisd naar nieuwe locatie

09/05/2016 -

In verband met uitbreiding van het team heeft ICT Concept zijn intrek genomen in een nieuw pand. Deze locatie biedt ruimte voor verdere groei en ontwikkeling in zuidwest Nederland.

Vanuit Rotterdam worden diverse klanten in de advocatuur, het notariaat en deurwaarderij bediend die gevestigd zijn in Zuid Holland, Zeeland en delen van Utrecht en Noord Brabant. ICT Concept verwacht de komende jaren verdere groei te kunnen realiseren in deze regio. Om die reden is gezocht naar ruimere huisvesting. Doel van ICT Concept is klanten te laten profiteren van schaalgrootte én het gemak van een persoonlijke benadering van een ICT-specialist om de hoek.

ICT Concept heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in onder andere innovatieve Packs, Cloud werken en slimmere oplossingen voor veilige toegang en het delen van bestanden. Buiten de juridische sector is ICT Concept actief in mkb, accountancy, zorg en het onderwijs. Vanuit de nieuwe locatie is het team van technici en accountmanagers nog beter in staat u als klant volledig te bedienen.  Dus opnieuw: ICT Concept: alles voor elkaar!