ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept valt in de prijzen met maar liefst 3 ESET Partner Awards

15/04/2016 -

Op 14 april jl. vond de jaarlijkse ESET Partnerdag plaats waar naast het inhoudelijke IT programma ook de uitreiking van de Partner Awards op de agenda stond.

ESET, een belangrijke en gerenommeerde partij voor IT-securitysoftware en oplossingen organiseerde de Partnerdag dit jaar rond het thema: ‘Samen bouwen aan groei’. Een dag om enerzijds elkaar weer eens te spreken, maar ook het moment voor ESET om te vertellen hoe zij de ontwikkelingen in de markt zien en welke rol zij hierin spelen.

ICT Concept neemt een gedeelte van het ESET assortiment af aanvullend en complementair aan de eigen aangeboden oplossingen op het gebied van IT en Security. ICT Concept was dit jaar genomineerd voor 2 categorieen:

  • de ESET Growth Star
  • de ESET Endpoint Security Champion

Een zeer mooie uitkomst was deze avond dan ook dat ICT Concept voor alle nominaties de awards ook in ontvangst mocht nemen! Namens ICT Concept was Mark Wijnhoud (IT Consultant en ESET specialist) degene die de awards in ontvangst mocht nemen.

En het stopte niet bij deze gewonnen awards, ook ontving ICT Concept de hoogste vorm van waardering voor de huidige samenwerking:

  • de ESET Platinum Partner status

ICT Concept werd met name geroemd vanwege het hoge kennisniveau van de technische specialisten en het tempo waarin, met een goede en gedegen aanpak, de klanten van een passend beveiligingsniveau zijn voorzien met de producten en diensten van ESET. ICT Concept gebruikt zelf voor het Cloudplatform ook al jaren de producten en diensten van ESET.

De ontwikkelingen staan niet stil zo bleek ook weer op de ESET Partnerdag. De kennis die op deze dag door de specialisten is opgedaan wordt dan ook in de komende periode binnen de organisatie van ICT Concept verspreid zodat zij de klanten optimaal kunnen ontzorgen.