ICT Concept actueel

Nieuws

Uitbreiding vestiging Eindhoven

01/09/2015 -
In lijn met de groei van ICT Concept in Zuidoost Nederland is de vestiging in Eindhoven verhuisd naar een nieuwe locatie. Vanaf 1 september heeft ICT Concept Eindhoven zijn intrek genomen in een ruimer pand aan de Fuutlaan (14f in plaats van 14d).
 
ICT Concept verwacht de komende jaren nog meer gezonde groei te kunnen realiseren in deze regio. Om die reden is het team uitgebreid en gezocht naar ruimere huisvesting. Immers: ICT Concept is marktleider in de juridische sector en heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in onder andere innovatieve Packs, Cloud werken en slimmere oplossingen voor veilige toegang en het delen van bestanden. Buiten de juridische sector is ICT Concept actief in mkb, accountancy, zorg en het onderwijs. Als met al meer dan voldoende reden om in een regio waar de groei ons al noopt een groter huisvestingsjasje aan te trekken. Hiermee kan het team van technici en accountmanagers u als klant nog beter bedienen in de regio. Dus opnieuw: ICT Concept: alles voor elkaar!