ICT Concept actueel

Nieuws

Meld u nu aan voor PLEIT2015: de Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk

01/07/2015 -

Ieder juridisch kantoor heeft te maken met ICT. PLEIT is het jaarlijkse evenement voor professionals in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij die op zoek zijn naar praktische richtlijnen om de ICT dienstverlening te optimaliseren. Het PLEIT-programma biedt informatie voor geïnteresseerden in, gebruikers van en verantwoordelijken voor ICT binnen de juridische praktijk.


MELD U NU AAN VOOR PLEIT2015

PLEIT2015
dinsdag 6 oktober 2015
DeFabrique Utrecht
www.pleit.nl

JURISTEN EN ICT
De juridische sector is volop in beweging. Nieuwe wet- en regelgeving, digitaliseren en ondernemerschap zijn slechts enkele hoofdthema's voor advocatuur, notariaat en deurwaarderij. Daarnaast blijven IT beveiliging, kostenefficiëntie en kennismanagement aandacht vragen van juristen van nu. PLEIT brengt al deze hoofdthema's samen op één dag: actualiteit, visie en trendinformatie over de belangrijkste ICT thema's voor de juridische sector.

VOOR WIE
PLEIT is dé Kennisdag over ICT voor de Juridische Praktijk. Gericht op de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders, maar ook partners, ICT-verantwoordelijken én zelfstandig specialisten. PLEIT biedt een interactief programma met actuele kennissessies, scherpe debatsessies en interactieve middagsessies: PLEIT is zien, doen en beleven. Voor advocaten, notarissen en deurwaarders alsook medewerkers van deze kantoren is PLEIT kosteloos toegankelijk. Voor overige geinteresseerden wordt een toegangsprijs geheven.

LEXXYN GROEP
Als vaste partner draagt de Lexxyn Groep bij aan deze kennisdag. De Lexxyn Groep voorziet in de volledige ICT-behoefte van advocaten, notarissen en deurwaarders. De gebundelde ervaring en collegialiteit van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner voor kleine, middelgrote én grote ondernemingen in de juridische sector. 

AMBASSADEURS
PLEIT wordt ieder jaar weer mede mogelijk gemaakt door de ambassadeurs. Specialisten in vakspecifieke (software)oplossingen, communicatie, kennis en meer. Wilt u als ambassadeur betrokken zijn bij PLEIT? Neemt u dan contact op met de PLEIT organisatie: 088 002 84 99 of per mail info@pleit.nl.