ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept introduceert Enterprise Drive

20/05/2015 -

Uw volledige ICT infrastructuur goed beveiligd, maar toch bestanden delen via diensten als Google Drive, WeTransfer of Dropbox? Deze diensten maken gebruik van servers die buiten Nederland staan. ICT Concept biedt met Enterprise Drive een veilige totaaloplossing voor zakelijke professionals

Informatieplicht

Voor diverse sectoren is het cruciaal inzicht te hebben in waar data opgeslagen is. De oplossingen van ICT Concept waarborgen deze informatieplicht. In de praktijk blijkt dat juridische professionals - wellicht onbewust van de risico's - gebruikmaken van externe diensten, zoals WeTransfer, Google Drive of Dropbox. Dossiers en bestanden staan dan op servers buiten Nederland. ICT Concept heeft met Enterprise Drive een totaaloplossing ontwikkeld die juristen van alle gemakken voorziet, maar bovenal zorgt voor veiligheid. En met Enterprise Drive staan alle documenten die men wil delen, bewerken of onderweg raadplegen gegarandeerd op Nederlandse servers. 

Single-user en multi-user

Doordat Enterprise Drive zowel persoonlijk ingericht kan worden als multi-user, is het een echte totaaloplossing voor delen, samenwerken, raadplegen en tijdelijk opslaan. Bestanden kunnen probleemloos en vooral veilig intern en extern gedeeld worden, en tegelijkertijd wordt dezelfde oplossing gebruikt om bestanden onderweg bij de hand te hebben. Uitsluitend wie daartoe de rechten heeft, kan deze inzien en bewerken. End-to-end encryptie is het grote onderscheid.

Enterprise Drive voor uw kantoor

De specialisten van ICT Concept adviseren u graag op maat. Neemt u contact op om uw wensen kenbaar te maken en te bespreken welke oplossing in uw situatie het beste aansluit op uw wensen. Bel 088 002 84 82 of mail naar sales@ict-concept.nl.