ICT Concept actueel

Nieuws

Visie op innovatie voorbij de punt op de horizon.

18/02/2015 -

Innovaties zijn er altijd geweest. Een absolute aanrader voor een rustig moment om – pak ‘m beet – vanaf 1890 te onderzoeken welke innovaties door de mens zijn ontwikkeld. In dat jaar kwam de regelzetmachine voor boekdrukkunst op vanuit het verre Amerika. Een eeuw van revolutionaire innovaties zou aanbreken.

Mocht u zich werkelijk verdiepen in de innovaties van de laatste 100 jaar, dan zult u tot de conclusie komen dat innovaties elkaar steeds sneller opvolgen en dat de hoeveelheid innovaties een exponentiële groei laten zien. Waarom dit interessant is voor u? Het is bepalend voor de omgeving waarin uw kantoor opereert. Het is bepalend voor de verwachtingen van uw cliënten. En het zet de maatstaf voor uw organisatorische, procesmatige en personele inrichting. Daarmee ook voor uw leveranciers. 

Voor ICT Concept is de ontwikkeling van innovaties een vaste waarde. Al tientallen jaren wordt door de eigen R&D afdeling nieuwe diensten, producten en oplossingen ontwikkeld. In veel gevallen gaat het om maatwerk oplossingen voor uitdagende vraagstukken of voor specifieke klanten. Een eigen R&D afdeling – en voor onze klanten de toegang tot deze unieke kennis – zorgt dan voor korte communicatielijnen. Maar ICT Concept heeft de afgelopen jaren ook diverse innovaties geïntroduceerd die juist passen bij veel klanten in de juridische sector en het MKB. Denk bijvoorbeeld aan het Connectivity Pack, het Workplace Pack, Private Cloud, extra beveiligde SSLRDP oplossingen. De integratie van BigHand is zeer recent en voor de komende maanden zitten er diverse introducties in de pijplijn. Een tipje van de sluier? Een app om nog veiliger te kunnen inloggen waar u ook bent, een speciaal voor de juridische sector ontwikkelde totaaloplossing voor het delen en beheren van bestanden (dus bijzonder veilig), een persoonlijke cliëntomgeving; het zijn slechts een drietal voorbeelden waarover u de komende weken meer zult horen. En dan hebben we het nog niet eens over nieuwe Packs die hoofdonderdelen van uw ICT infrastructuur ontzorgen voor een vast bedrag per maand. 

Daarbij willen we niet vooroplopen met allerlei nieuwe gadgets en de daarbij behorende kinderziekten. ICT Concept wil juist innovatief bezig zijn om de huidige en toekomstige klantenkring steeds van dienst te zijn met efficiënte oplossingen. Oplossingen die bijdragen aan een betere workflow en dus kostenreductie, en een verbetering opleveren zodat klanten beter, prettiger, sneller kunnen werken.

Onze klanten beamen het in de testimonials die u op onze website kunt bekijken: ICT Concept zorgt niet alleen dat alles voor elkaar is zoals ze beloven, maar is werkelijk een innovatieve partner die wéét wat er speelt in de juridische sector. Houd onze LinkedIn bedrijfspagina en uiteraard de website in de gaten. Dan bent u altijd op de hoogte van de laatste innovaties en ontwikkelingen.