ICT Concept actueel

Nieuws

PLEIT2015 - Save the date: dinsdag 6 oktober 2015

27/02/2015 -

Reserveert u dinsdag 6 oktober alvast in uw agenda. Dan vindt namelijk de vierde editie van PLEIT plaats. De kennisdag over ICT voor de juridische praktijk. In één dag bent u volledig up-to-date over de ICT vraagstukken van dit moment zoals digitalisering, optimalisatie van uw werkprocessen en wet- en regelgeving.

PLEIT2015 biedt:

  • Topsprekers: een breed podium met inspirerende sprekers
  • Kennissessies: inhoud waar u meteen mee aan de slag kunt
  • Workshops: meer interactie, meer afwisseling

PLEIT2015: PODIUM VOOR KENNIS

PLEIT2015 wordt nog meer kennis delen, netwerken en discussiëren over ICT-thema's voor de juridische sector. In vier jaar tijd is een waardevol kennisnetwerk ontstaan waar u deel van uit kunt gaan maken. PLEIT2015 biedt een podium voor exclusieve kennisdelers en juridische professionals met visie en een verhaal op het gebied van ICT. Een verhaal waar de markt op zit te wachten. De huidige ambassadeurs leggen de lat hoog.

TOEGANG PLEIT2015

PLEIT is het jaarlijkse evenement voor professionals in de advocatuur, het notariaat en de deurwaarderij die op zoek zijn naar praktische richtlijnen om de ICT dienstverlening te optimaliseren. PLEIT is ook dit jaar kosteloos toegankelijk voor advocaten, notarissen en deurwaarders en medewerkers van deze kantoren. Op basis van uw bedrijfsprofiel en functie wordt bepaald of u in aanmerking komt voor gratis toegang. Behoort u niet tot de doelgroep, dan kunt u PLEIT2015 bijwonen als betalende bezoeker. De kosten hiervoor zijn € 395,00. UW

SUGGESTIES IN PRAKTIJK

Uit de evaluatie van PLEIT2014 bleek het enthousiasme over de kennisdag. Gelukkig waren er ook volop punten waar we mee aan de slag konden. Dat hebben we gedaan. Eén van de punten waar we aan hebben gewerkt, is het vereenvoudigen van de inschrijfprocedure. Daarover informeren we u graag later verder. Niet alleen de inschrijving wordt vereenvoudigd. Ook de inhoud van de dag is onder de loep genomen. Via de nieuwsbrief, website en diverse social media kanalen houden we u op de hoogte.

LEXXYN GROEP

De Lexxyn Groep is een groep samenwerkende bedrijven die ICT diensten leveren binnen de juridische sector. De gebundelde ervaring en collegiale samenwerking van de partners maakt de Lexxyn Groep tot dé kennispartner waardoor juristen één aanspreekpunt hebben voor alle ICT-producten en -diensten. PLEIT2015 wordt mede mogelijk gemaakt door de Lexxyn Groep Partners.