ICT Concept actueel

Nieuws

Complete brochure ICT Concept Cloud diensten

27/05/2013 -

Grip houden op uw organisatie en toch altijd en overal toegang? Vanzelfsprekend veilig? Werken in de Private Cloud van ICT Concept geeft u de vrijheid uw medewerkers beveiligde toegang te geven tot die applicaties die zij nodig hebben voor hun specifieke werkzaamheden. Voor een vaste prijs per maand per gebruiker.

Zo stemt u de gebruikerstools precies af op de medewerker in plaats van andersom, bespaart werken in de Private Cloud van ICT Concept u geld en tijd en heeft u uw zaken veilig ondergebracht bij één IT-partner. Of u nu vanuit huis toegang wilt, onderweg via smartphone of tablet of via uw laptop of pc op uw kantoorwerkplek. ICT Concept biedt u diverse diensten om gemakkelijk en 100% veilig altijd en overal toegang te hebben tot uw kantooromgeving.

Beveiligde toegang tot uw documenten en werkomgeving

Kiest u voor werken in de Private Cloud, dan staan uw bestanden, software en data afgeschermd voor de rest van de wereld op de servers van het ICT Concept Cloudplatform. Op eigen hardware in diverse datacentra in Nederland.

Uw eigen maatoplossing in de Cloud

Wenst u een specifieke Cloud omgeving omdat uw behoefte niet binnen een standaard virtuele desktopomgeving realiseerbaar is? Kiest u dan voor de schaalbare Cloud oplossing van ICT Concept.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer weten over de Cloud oplossingen van ICT Concept? DOWNLOAD de Cloud brochure voor alle informatie of neem contact met ons op voor een Cloud oplossing afgestemd op uw praktijksituatie.