ICT Concept actueel

Nieuws

Deze lente in de wolken!

15/04/2013 -

Breng uw ICT onder daar waar het hoort: de IT-partner met verstand van zaken. Die weet waar het om gaat in de juridische sector. Eén centraal aanspreekpunt voor uw IT-infrastructuur, verbindingen én de juridische Private Cloud. De partner die vindt dat continuïteit van uw IT vanzelfsprekend moet zijn.

De juridische Private Cloud

Altijd en overal toegang tot uw documenten, vakspecifieke software en kantooromgeving? Kies dan voor uw eigen juridische Private Cloud. Beveiligde toegang waar u ook wilt. Ongeacht het device waarmee u werkt. Vanzelfsprekend.

Maak úw juridische werkomgeving vanzelfsprekend door:

  • IT-infrastructuur

ICT Concept levert, beheert en onderhoudt uw volledige IT-infrastructuur. Zodat u beschikt over alle faciliteiten om veilig te kunnen werken. Altijd en overal. Naadloos afgestemd op uw wensen. Vanzelfsprekend.

  • Verbindingen

Afhankelijk van uw wensen, bieden wij altijd een veilige verbinding. Passend bij de eisen en de locatie. Werken ongeacht waar u wílt werken. Zodat uw IT- connectie nooit hapert. Continuïteit. Maximale flexibiliteit. Vanzelfsprekend.

Zoekt u vanzelfsprekendheid in IT? ICT Concept is uw partner.