ICT Concept actueel

Nieuws

"Opgeven is geen optie"

11/01/2013 -

Dat is het motto van Alpe d’HuZes. Een succesvolle actie om geld bijeen te brengen voor de strijd tegen kanker. Al enkele jaren neemt een team van ICT Concept medewerkers deel aan de Alpe d’HuZes onder de vlag van het Lexxyn Groep team. Ook u kunt het Lexxyn Groep team sponsoren via http://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/teams/lexxyn-groep/. Medewerker Binnendienst Jeroen Verschoor streeft ernaar vijfmaal de Alp te beklimmen. Servicedesk coördinator Rogier Minkema verloor in 2012 zijn moeder aan kanker en streeft voor Alpe d’HuZes naar 4 beklimmingen. Vorig jaar leverde de actie in totaal ruim € 32 miljoen op.

Over Alpe d’HuZes
Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen brengen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker. Onder het motto "Opgeven is geen optie" wordt op één dag de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. Sinds de start in 2006 is jaar op jaar een nieuw recordbedrag aan sponsoring opgehaald. Vanaf de eerste keer van de actie in 2006 wordt 103% van alle sponsorgelden aangewend voor onderzoek.

Sponsor Team Lexxyn Groep