ICT Concept actueel

Nieuws

Lexxyn Groep wint de Gouden Sleutel van Mr. Magazine! "De sleutel tot succes"

27/11/2012 -

Na de nominaties in oktober 2012 zijn op 23 november 2012 in het Rosarium in Amsterdam de uitslagen bekend gemaakt. De Gouden Toga, de prijs voor de beste in print verschenen wervingsadvertentie is dit jaar naar Spigt Litigators gegaan. De prijs werd uitgereikt door Theo van Vugt (hoofdredacteur bij Kluwer) en voorzitter van de jury. De Gouden Muis, de prijs voor de beste recruitmentwebsite ging – net als vorig jaar – naar De Brauw Blackstone Westbroek. De Gouden Bef, de publieksprijs die wordt toegekend door de bezoekers van www.mr-online.nl, was – ook net als vorig jaar - voor Loyens & Loeff. De Gouden Sleutel, de publieksprijs voor de beste advertentie niet gericht op werving en selectie, ging naar Lexxyn Groep.
 


Na een welkomstwoord van Michiel van Kleef, hoofdredacteur van Mr., hield Monique van de Griendt (directeur van trainings- en adviesbureau Dialogue) een toespraak over de advocaat van de toekomst. Vervolgens sprak juryvoorzitter Theo van Vugt het juryrapport uit. De jury bestond dit jaar verder uit: Eline Schiebroek (voorzitter Stichting Jonge Balie Nederland), Laura Burgers (rechtenstudent aan de Universiteit van Amsterdam), Gertjan Willems (eigenaar van reclambureau Twisted, maker van de winnende campagne van de Gouden Toga-winnaar vorig jaar) en Aalt Willem Heringa (hoogleraar staats- en bestuursrecht aan de Universiteit van Maastricht).

Namens de Lexxyn Groep werd deze prijs in ontvangst genomen door Eugene Haarmans (Commercieel directeur Clip Consultants en Scan Service), Lennie de Haan (Accountmanager ICT Concept) en Claudia Heemskerk (ProjectManager Lexxyn Groep). We zijn zeer trots op dit resultaat en zeer dankbaar voor alle stemmen die door het publiek zijn uitgebracht.

Vanaf 30 November 2012 zal er gestart worden met een Media Onderzoek, op initiatief van de Lexxyn Groep. Meer informatie vindt u hier www.lexxyn.nl/mediaonderzoek.