ICT Concept actueel

Nieuws

Veilig werken zonder zorgen met de ICT oplossingen van ICT Concept

11/09/2012 -

IT-veiligheid is een kernthema, ongeacht de branche waarin u werkt. Mede door negatieve berichtgeven, zoals de Diginotar crisis en het computervirus Dorifel staat IT-beveiliging hoog op de agenda. Als marktleider in de juridische sector en IT-partner voor vele MKB bedrijven kennen wij de impact van veiligheid op uw dagelijkse praktijk. Wij bieden niet alleen algemene beveiligingsoplossingen, maar ook oplossingen voor personele, organisatorische, fysieke én digitale bedreigingen. U bent niet gebaat bij schijnveiligheid of oppervlakkige beveiliging!

Staat er op de tapes wat u denkt dat erop staat?
Een vreemde vraag? Zeker niet!

Of u nu kiest voor professionele backup op uw eigen locatie of voor één van de backupservices op de beveiligde servers van ICT Concept, onze specialisten kunnen u de voordelen en nadelen van de diverse backupservices nauwkeurig toellichten en u adviseren over welke services het beste aansluiten op uw wensen. 

Inzicht in de technische veiligheid van uw netwerk

Ook als uw netwerk volledig is ingericht, is het raadzaam periodiek een professionele scan uit te laten voeren. De ICT Concept security scan wordt altijd uitgevoerd door een gecertificeerde, onafhankelijke partij. De Security scan geeft u inzicht in de risico's en eventuele beveiligingslekken in uw computernetwerk. Onze specialisten bespreken de technische rapportages met u en zorgen voor de vertaalslag naar oplossingen. 

Wat doet u in het geval van diefstal, verlies of ambtsovertredingen?

De risicoanalyse gaat in op aanweizge reglementen en procesmatige vraagstukken. Ook wanneer u geen klant ben bij ICT Concept kunt u voor een onafhankelijke risico analyse de specialisten van ICT Concept inschakelen.

Veilig werken zonder zorgen

ICT Concept is de IT-partner voor de ondernemer van vandaag, ongeacht uw specialisme. Voor alle faciliteiten voor veilig werken. Van cloud diensten, remote desktop, risicoanalyse en backup tot en met beleid omtrent wachtwoordgebruik, redundantie, data integriteit en noodstroom faciliteiten. Met de beveiliginssystemen van ICT Concept beschermt u uw grootste goed zonder de gewenste flexibiliteit te verliezen.

Uw werkplek? Ons specialisme!
Alles voor elkaar.