ICT Concept actueel

Nieuws

ICT Concept verzorgt toetsing 'Automatisering' KBvG Normen voor Kwaliteit

13/07/2012 -

Ieder gerechtsdeurwaarderskantoor dient vóór 9 december 2012 positief te zijn getoetst volgens het Reglement KBvG Normen voor Kwaliteit. Maar wat betekent dat voor uw praktijk?

In het Reglement worden voor diverse aandachtsgebieden kwaliteitsnormen gegeven waar gerechtsdeurwaarderskantoren zeer binnenkort aan moeten voldoen. Zo ook op het gebied van ICT.

ICT Concept is marktleider in IT-oplossingen voor de juridische praktijk. Met zes vestigingen in Nederland is ICT Concept altijd in de buurt. Wij weten wat cruciaal is voor uw sector, ook met betrekking tot de criteria als gesteld in de Normen voor Kwaliteit. ICT Concept biedt u graag de nodige ondersteuning zodat uw Automatisering voor de gestelde datum positief kan worden beoordeeld. Wij toetsen uw automatisering aan de hand van de criteria die tijdens de audit worden gesteld. Hiervoor komen we graag bij u langs. Het eerste intakegesprek bieden wij u kosteloos aan.

Meer weten?
Wilt u weten welke eisen gesteld worden aan uw Automatisering? Wij bellen u graag terug voor het plannen van het eerste intakegesprek. Met ICT Concept heeft u écht alles voor elkaar.