Geschiedenis ICT Concept

De geschiedenis van ICT Concept

2000 - 2006

Autonome groei

Het verhaal van ICT Concept begint ergens op twee zolderkamers, één in Breda en één in Amersfoort. Twee broers met een uitgebreide ervaring in de wereld van de automotive en een uitgebreid netwerk in de advocatuur. Daar waar de één heel erg technisch is, is de ander erg sterk op commercieel gebied, iets wat de perfecte combinatie blijkt om hun bedrijf flink te laten groeien. Mond-tot-mondreclame, de goede contacten die juristen onderling met elkaar hebben, en de kernwaarden succesvol, betrouwbaar, geregeld (destijds nog niet gedefinieerd maar in de basis altijd al aanwezig), zorgen voor een steeds grotere aanwas van nieuwe klanten.

De basis voor het huidige ICT Concept is gelegd. Met specialisten op het gebied van ICT en telefonie en wordt alles voor de klant goed geregeld.

2007 - 2012

Buy & build

Na verloop van tijd merkt ICT Concept dat het steeds moeilijker wordt om aan goede IT-ers te komen, terwijl de opdrachten wel binnen blijven komen. De enige manier om toch aan de vraag van klanten te kunnen blijven voldoen, wordt gezocht in groei door het overnemen van kleine(re) IT-bedrijven. Een aantal overnames volgen elkaar snel op, waardoor naast de hoofdvestiging in Amersfoort, ook de vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Joure aan het ICT Concept bolwerk worden toegevoegd.

2012 - 2020

Lexxyn Groep Synergie

In 2012 wordt de Lexxyn Groep opgericht. Een groep samenwerkende bedrijven die stuk voor stuk gespecialiseerd zijn in ICT-dienstverlening voor de juridische sector. Door samen te werken op gebied van software-, telefonie- en ICT-oplossingen, is de Lexxyn Groep, en daarmee ook ICT Concept, hét aanspreekpunt voor totaaloplossingen op het gebied van ICT voor juridisch Nederland. Alleen door nauw samen te werken, zorgen we ervoor dat we deze synergie optimaal benutten, en daarmee blijven wij één van de sterkste spelers op de juridische ICT markt.

In 2020 bestond ICT Concept 20 jaar. In de loop der jaren zijn we volwassen geworden, weten we wie we zijn en wat u aan ons heeft. En toch zijn we ergens ook weer terug bij af. Daar waar we begonnen op 2 zolderkamers, werken we nu, mede door Covid19, vanaf ruim 75 locaties, aan een zorgeloze ICT beleving voor uw kantoor.

Succesvol – betrouwbaar – geregeld.