Vestiging Rotterdam - 40 uur

Senior system engineer - Met doorgroei mogelijkheid naar team lead

Zou jij graag eindverantwoordelijk willen worden voor een team, maar de techniek niet uit het oog verliezen?

Als senior system engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeembeheer, migraties, projecten en presales. Jouw senioriteit blijkt uit jouw kennis en vermogen om situaties te overzien. Daardoor ben je in staat het voortouw bij projecten te nemen. Bij ICT Concept werk je regio gebonden, wat betekent dat je samen met jouw team verantwoordelijk bent voor de gehele automatisering van de klanten in Zuid-Holland. Dit gebeurt op locatie bij de klant maar ook op afstand vanuit ons kantoor in Rotterdam.

We zoeken iemand die vanuit deze rol zich graag verder wil ontwikkelen tot team lead voor één mede senior system engineer, drie system engineers en een senior support engineer. Als lead ben jij de laatste schakel voor problemen waar zij niet meer uitkomen. Deze worden naar jou geëscaleerd. Mocht jij hier ook niet uitkomen wordt er gewerkt met een landelijke “Goeroe dienst” waar alle senior collega’s van andere vestigingen te hulp kunnen schieten. Zo zorgen jullie voor het beste resultaat over alle regio’s heen. Ook zorg je ervoor dat jouw teamleden met jouw hulp hun persoonlijke doelen behalen. Tenslotte overzie jij de workload voor het team, overzicht creëren en zelf een tandje bij zetten waar nodig vinden we belangrijk.

Wie zijn wij?

Bij ICT Concept geloven we in toegewijde professionals. Door jouw toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel ben jij in staat de klant volledig te ontzorgen. Door altijd dichtbij de klant te blijven en te werken met een flexibele teamstructuur ervaren jij en de klant kleinschaligheid, terwijl de organisatie de stabiliteit en zekerheid biedt van een grote landelijke speler.

Wij zijn marktleider in de juridische sector. Door ruime ervaring in deze sector zorgen we ervoor dat oplossingen naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van juridische professionals. Ook bieden we voor de accountancybranche en het MKB een totaalpakket aan maatwerk op het gebied van ICT.

ICT Concept heeft met 6 vestigingen een landelijke dekking en werkt als een lokale partner voor de klant. Met inmiddels ongeveer 70 collega’s is de organisatie de laatste jaren hard gegroeid en is de organisatie nog steeds groeiende. Daarnaast maken we deel uit van de Lexxyn Groep, die onze belangen behartigt in de juridische sector. Bij de totale organisatie werken nu 150 mensen. Kijk voor meer informatie ook op www.lexxyn.nl .

Wat bieden we?

 • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen (bv. het behalen van certificeringen);
 • Een gezonde organisatie die al 20 jaar bestaat en nog steeds groeiende is;
 • Een salaris van max € 3800,-  met ruimte voor groei en 27 vakantiedagen;        
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, mobiel/laptop, bonusregeling, Incentiveprogramma en uitbetaling (of opname van) overuren;
 • Enthousiaste, gedreven en professionele collega’s – van je eigen regioteam en daarbuiten;
 • Een informele werkomgeving met een prettige werksfeer.

Wat vragen we?

 • MBO werk- en denkniveau en zo’n 5 jaar ervaring als Senior Netwerk- of Systeembeheerder;
 • Goede bekendheid met internet-technologie (TCP/IP, routing, VPN, DNS);
 • Kent de meest bekende virtualisatietechnieken (VMware, Hyper-V);
 • Brede theoretische en praktische kennis op MCSE-nivea, idealiter heb jij daarvoor ook de certificering óf een sterke motivatie om dit te gaan behalen;
 • Basiskennis van Linux en verschillende hardware-routers;
 • Documenteert en deelt graag oplossingen met je collega’s;
 • Proactiviteit, hoe je moet en kan schakelen tussen prioriteiten en eindverantwoordelijkheid pakken.

Enthousiast?

Stuur je sollicitatie – voorzien van cv en motivatie – naar vacatures@ict-concept.nl t.a.v. Vicky Lemmens, P&O adviseur. Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht via 088 002 84 00 of bovengenoemd e-mailadres.