Vestiging Rotterdam - 40 uur

Senior System Engineer

Wil jij graag uitgedaagd worden met complexe beheer en support vraagstukken in een managed services omgeving? Lees dan snel verder!


De baan

Als Senior System Engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeembeheer, migraties en projecten. We werken regio gebonden, wat betekent dat je samen met jouw collega’s verantwoordelijk bent voor de gehele automatisering van de klanten in de regio Zuid-Holland.

Dit gebeurt op locatie bij de klant, maar ook op afstand vanuit ons kantoor in Rotterdam. 

Jouw senioriteit blijkt uit jouw kennis en vermogen om situaties te overzien. Daardoor ben je in staat advies aan sales te geven en neem je het voortouw bij projecten voor de regio of voer je projecten zelf uit. Bovendien ben je de senior voor de regio: wat betekent dat collega’s naar jou escaleren voor derdelijns support en je ze op weg helpt, zodat zij ook weer verder kunnen.

Wie zijn wij?

Bij ICT Concept geloven we in toegewijde professionals. Door jouw toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel ben jij in staat de klant volledig te ontzorgen. Door altijd dichtbij de klant te blijven en te werken met een flexibele teamstructuur ervaren jij en de klant kleinschaligheid, terwijl de organisatie de stabiliteit en zekerheid biedt van een grote landelijke speler.

 Wij zijn marktleider in de juridische sector. Door ruime ervaring in deze sector zorgen we ervoor dat oplossingen naadloos aansluiten op de dagelijkse praktijk van juridische professionals. Ook bieden we voor de accountancybranche en het MKB een totaalpakket aan maatwerk op het gebied van ICT.

ICT Concept heeft met 6 vestigingen een landelijke dekking en werkt als een lokale partner voor de klant. Met inmiddels ongeveer 70 collega’s is de organisatie de laatste jaren hard gegroeid en is de organisatie nog steeds groeiende.

Daarnaast maken we deel uit van de Lexxyn Groep, die onze belangen behartigt in de juridische sector. Bij de totale organisatie werken nu 150 mensen. Kijk voor meer informatie ook op www.lexxyn.nl .

Wat bieden we?

 • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen (bv. het behalen van certificeringen);
 • Professionele begeleiding en goede ondersteuning;
 • Een uitstekend salaris en 27 vakantiedagen;        
 • Uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto, mobiel/laptop, bonusregeling, Incentiveprogramma en uitbetaling (of opname van) overuren;
 • Enthousiaste, gedreven en professionele collega’s.

Jij

 • Hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar ervaring als netwerk- of systeembeheerder;
 • Hebt een goede bekendheid met internet-technologie (TCP/IP, routing, VPN, DNS);
 • Kent de meest bekende virtualisatietechnieken (VMware, Hyper-V);
 • Beschikt over een brede theoretische en praktische kennis op MCSE-niveau van moderne op Microsoft software gebaseerde kantoorautomatisering;
 • Hebt kennis van Linux en verschillende hardware-routers;
 • Documenteert en deelt graag oplossingen met je collega’s;
 • Weet gemakkelijk te schakelen met de professionals die wij bedienen.

Enthousiast?                 

Kijk ook op onze website www.ict-concept.nl .

Stuur je cv en motivatie naar Vicky Lemmens - vacatures@ict-concept.nl. Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht via 088 002 84 00 of bovengenoemd emailadres.