Vestiging Amersfoort

Cloud Support Engineer

Houd je van veel afwisseling in je baan? Ben je stressbestendig en werk je accuraat? En heb je kennis van Cloud, DNS, TCP/IP en/of Linux? Lees dan snel verder!

De baan

Vanwege aanhoudende groei op onze hoofdvestiging in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Cloud Support Engineer. Je komt te werken in het Cloud en NOC (Network Operations Center) team wat bestaat uit 12 medewerkers.

ICT Concept heeft een Cloud-platform ontwikkeld conform de eisen voor de juridische sector. Het volledige platform is in eigen beheer opgebouwd met hard- en software in eigendom. Zo blijven alle gegevens, ook de back-up, in Nederland. Naast het technisch faciliteren van het Cloud-platform biedt ICT Concept ook ondersteuning en aanvullende diensten aan haar klanten, waaronder Desktop as a Service diensten. Als Cloud Support Engineer beheer je de Cloud-mailbox, communiceer je met de resellers en klanten bij vragen of problemen (2e en 3e lijns) en los je deze problemen zelfstandig op. Ook ondersteun je de projectleiders en/of consultants bij nieuwe klanten, migraties en/of projecten en denk je mee over verbeteringen en nieuwe ontwikkelingen.

Naast de werkzaamheden voor Cloud ondersteun je ook het NOC (Network Operations Center) team. Het NOC biedt de klanten van ICT Concept een diversiteit aan diensten. Jouw taken zijn het uitlezen van de NOC-mailbox. Je beantwoord vragen en lost problemen op. Daarnaast stel je spam filters op de juiste wijze in en draag je verantwoordelijkheid voor het beheer via DNS. Voor onze klanten verzorg je de webhosting en beheer je de e-mail. Tot slot vraag je nieuwe SSL-certificaten aan of verlengt/installeert bestaande. Voor al deze werkzaamheden geldt dat je zeer accuraat moet kunnen werken!

Bij ICT Concept geloven we in toegewijde professionals. Door jouw toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel ben jij in staat de klant volledig te ontzorgen. Door altijd dichtbij de klant te blijven en te werken met een flexibele teamstructuur ervaren jij en de klant kleinschaligheid, terwijl de organisatie de stabiliteit en zekerheid biedt van een grote landelijke speler.


Wie zijn wij?

Advocatuur, notariaat, deurwaarderij, accountancy, onderwijs, zorg en MKB… Branches die door ICT Concept naar volle tevredenheid worden bediend. ICT Concept biedt een totaalpakket aan maatwerk op het gebied van ICT. We spreken de taal waar het gaat om het realiseren van gestroomlijnde geautomatiseerde processen.

ICT Concept heeft met 6 vestigingen een landelijke dekking en werkt als een lokale partner voor de klant. De organisatie is hard gegroeid en werken ongeveer 70 collega’s met veel plezier en de organisatie is nog steeds groeiende. Daarnaast maken we deel uit van de Lexxyn Groep, die onze belangen behartigt in de juridische sector. Bij de totale organisatie werken nu 150 mensen.

Jij

 • hebt MBO+ werk- en denkniveau;
 • hebt minimaal 1 jaar aantoonbare en relevante werkervaring;
 • hebt bij voorkeur kennis van DNS, TCP/IP en Linux;
 • werkt graag zelfstandig, maar voelt je ook prettig in een team;
 • bent stressbestendig, klantgericht en accuraat en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Wij bieden jou

 • een uitstekend salaris en 27 vakantiedagen;
 • een zelfstandige en afwisselende baan;
 • ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen;
 • professionele begeleiding en goede ondersteuning;
 • enthousiaste, gedreven en professionele collega’s;
 • 5x keer per jaar bedrijfsuitjes met de collega’s van de Lexxyn Groep.

Enthousiast?

Stuur je cv en motivatie naar Vicky Lemmens - vacatures@ict-concept.nl. Voor meer informatie kun je ook bij haar terecht via 088 002 84 00 of bovengenoemd emailadres.